18مهر

| View Counts (4) |

قابل توجه دانشجویان کارشناسی

رشته ریاضیات و کاربردها

دانشجویان زیر که انتخاب واحد نادرستی انجام داده‌اند دراسرع وقت به مدیر گروه مراجعه نمایند، بدیهی است در صورت عدم مراجعه مشکلات بعدی متوجه خودشان خواهد بود.

1. سوسن مهدوی‌فرد
  2. نسترن صداقت پیشه
  3. زهرا همتی روزبهانی
  4. سیده مهشاد موسوی
  5. سوگند گودرزی
  6. عاطفه میرچناری

مدیر گروه ریاضی

فعالیت‌های آموزشی گروه رياضی دانشگاه آیت الله بروجردی

گروه ریاضی دانشگاه آیت الله بروجردی در سال۱۳۸۹ فعالیت خود را با پذیرش سالانه حدود ۵۰ نفر دانشجو در رشته ریاضیات و کاربردها در سطح کارشناسی آغازکرد و این روند تاکنون ادامه دارد.

دوره‌های کارشناسی ارشد ریاضی محض گرایش آنالیز  در سالهای ۱۳۹۲ با پذیرش سالانه ۱۶ دانشجو و رشته ریاضیات مالی در سال ۱۳۹۴ نیز با پذیرش سالانه ۲۰ دایر شد   و در حال حاضر با پذیرش سالانه در حدود ۳۵ نفر دانشجو ادامه دارد. کار پژوهشی در این دوره در دو گرایش آنالیز و ریاضی مالی با زمینه‌های گوناگون تحقیقاتی شامل آنالیز تابعی، آنالیز هارمونیک، نظریه عملگرها،  کنترل بهینه، آنالیز عددی، نظریه ارزیابی، جبر لی، گراف جبری، گراف و ریاضی مالی صورت می‌گیرد.

از آنجائی‌که ریاضیات کلید فهم اغلب دروس تخصصی در گرایش‌های علوم پایه، مهندسی وانسانی است، به موازات فعالیت‌های آموزشی یادشده در حوزۀ تخصصی ریاضی، گروه ریاضی دانشگاه آیت الله بروجردی مسئولیت سرویس‌دهی به همه‌ی درس‌های ریاضی دانشگاه در شاخه‌های مختلف علمی و در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد را بر عهده دارد. در این راستا تعدادی همکار مدعو نیز با گروه همکاری مستمر دارند.

فعالیتهای پژوهشی گروه رياضی دانشگاه آیت الله بروجردی

در زمینه فعالیتهای پژوهشی، علاوه بر کار مستمر تحقیقاتی با دانشجویان دورۀ کارشناسی ارشد، اساتید گروه ریاضی دانشگاه آیت الله بروجردی در زمینه‌های مختلف مشغول پژوهش بوده و در این راستا اقدام به تالیف و انتشار مقالات تخصصی در نشریات مختلف معتبر بین‌المللی و داخلی می‌کنند.

گروه ریاضی دارای گروه‌های پژوهشی زیر است:

1. گروه پژوهشی مالی
  2. گروه پژوهشی داده کاوی
  3. گروه پژوهشی ابر ساختارها

قسمت دیگری از فعالیت‌های پژوهشی گروه ریاضی برگزاری سیمنارهای با شکوه دو همایش ریاضی در دانشگاه آیت الله بروجردی می‌باشد.

اعضای هیأت علمی و رشته­ های تحصیلی

هیأت علمی

مرتبه علمی

تعداد