02مهر

معرفی گروه آموزشی مهندسی مکانیک

معرفی گروه | 0 Comments | | View Counts (52) | Return |

گروه مهندسی مکانیک دانشگاه حضرت آیت اله العظمی بروجردی در مهرماه سال 1392 با پذيرش اولين گروه از دانشجويان دوره كارشناسي آغاز به فعاليت نموده است. اين گروه در حال حاضر بيش از 350 دانشجو در مقطع كارشناسي داشته و اولين گروه از دانش آموختگان اين رشته در شهريور ماه 1396 دورة تحصيلي خود را به پايان رسانده اند. اعضای هیات علمی گروه متشکل از 7 نفر بوده و مراحل جذب 3 عضو هیئت علمی جدید در حال جریان می باشد. در این گروه با توجه به تنوع پرایش های اعضای هیدت علمی،  دروس مختلف تخصصی ارائه می­شود تا دانشجویان محترم بتوانند بر زمینه مورد علاقه خود متمرکز شوند.

آزمایشگاه­ها و کارگاه­ها:

گروه مهندسی مکانیک دانشگاه حضرت آیت اله العظمی بروجردی در حال حاضر دارای آزمایشگاه ها و کارگاه­های می باشد:

• آزمایشگاه دینامیک ماشین و ارتعاشات
  • آزمایشگاه مقاومت مصالح
  • آزمایشگاه ترمودینامیک
  • آزمایشگاه مکانیک سیالات
  • آزمایشگاه انتقال حرارت
  • آزمایشگاه آیرودینامیک
  • کارگاه ماشین ابزار
  • کارگاه جوشکاری
  • کارگاه اتومکانیک

این آزمایشگاه­ها و کارگاه­ها براساس سرفصل­های دروس کارشناسی رشته مهندسی مکانیک راه­ اندازی و تجهیز شده و در حال توسعه و تجهیز هرچه بیشتر نیز می­باشند. همچنین بخش عمده ای از آزمایشگاههای گروه دارای پتانسیل و توانایی بکارگیری در بخش های مختلف صنعت، در بخش پژوهش و انجام تست های استاندارد ملی هستند.

در چشم انداز توسعه گروه مهندسی مکانیک، علاوه بر تجهیز و توسعه آزمایشگاه­ها و کارگاه­های موجود، راه­ اندازی آزمایشگاه­های رباتیک، تونل باد  و CNC  در آینده ­ای نزدیک مد نظر می باشد.

دانشجویان محترم میتوانند با استفاده از سامانه پرسش و پاسخ موجود در صفحه گروه با مدیر گروه آموزشی در ارتباط بوده و سوالات خود را مطرح و پاسخ را از طریق ایمیلی که  در هنگام درج سوال وارد کرده اند دریافت نمایند.

اعضای هیئت علمی:

دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(