• معاونت آموزش و پژوهش
16آبان

حضورسرکار خانم روزبهانی مسئول ورزش همگانی ادره کل تربیت بدنی وزارت علوم در دانشگاه

سرکار خانم روزبهانی (کارشناس ورزش های همگانی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم) روز گذشته (سه شنبه، 15 آبان 97) به منظور بازدید از پیشرفت ساخت چمن مصنوعی در دانشگاه حضور یافتند.

در حاشیه این بازدید، جلسه ای با حضور ایشان و معاون دانشجویی (دکتر زارعی)، مدیر امور دانشجویی (دکتر دانش یار) و کارشناسان تربیت بدنی (خانم مدیری و آقای لشنی) برگزار شد. در این جلسه در مورد فعالیت های انجام شده (در سال گذشته) در زمینه تجهیز اماکن ورزشی، گفتگو صورت گرفت. همچنین در مورد روند رو به جلو ساخت چمن مصنوعی تبادل نظر انجام شد و تصمیات مفیدی اتخاذ شد. در زمینه برنامه های آینده، نیز پیشنهاداتی از سوی سرکارخانم روزبهانی ارائه شد که می توان به تاسیس مرکز تندرستی و سلامت (پایش ناهنجاری اسکلتی و آنتروپومتریک و ارائه تمرینات اصلاحی ) و تجهیز سالن ورزشی غدیر به امکانات رشته اسکواش اشاره کرد.

دکتر محمدشریف زارعی (معاون دانشجویی) از زحمات سرکارخانم روزبهانی در زمینه همیاری برای پیشرفت سطح ورزش دانشگاه و تجهیز اماکن ورزشی قدردانی نمودند و از پیشنهادات ایشان برای تجهیز بیشتر اماکن ورزشی، استقبال نمودند.

dntbvobmd(2)

dntbvobmd(1)

دسترسی سریع و آسان به محتوا

با کلیک بر روی باکس های زیر محتوای دسته بندی شده واحد های زیرمجموعه معاونت را دریافت نمایید