• معاونت آموزش و پژوهش
01مهر

خوابگاه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) آماده بهره برداری است

اداره امور خوابگاه ها | | View Counts (2627) | Return

خوابگاه دانشگاه آیت الله بروجردی، به عنوان یکی از مهمترین پروژه های عمرانی دانشگاه، در سال 1393 کلنگ زنی شد. پس از گذشت 4 سال، اکنون (مهرماه 1397) این خوابگاه در شرف بهره برداری است.

این خوابگاه دارای مساحت 4700 متر با 100 اتاق به حالت سوئیتی است.

تاسیس و بهره برداری این خوابگاه نتیجه زحمات بسیاری از مسئولین دانشگاه (از سال 93 تا کنون) است. روند این پروژه عمرانی به سبب وضعیت اقتصادی نامطلوب کند شد. اما با اندیشه مدیریتی دکتر مروتی (ریاست دانشگاه) این روند مساعد شد.

طی ماه های اخیر، همه مسئولین دانشگاه از جمله معاونت ادارای مالی و معاونت دانشجویی و به ویژه دکتر مظاهری (مسئول امور عمرانی دانشگاه) به منظور بهره برداری هر چه سریعتر این خوابگاه برای اسکان دانشجویان در نیمسال اول، تلاش گسترده ای داشته اند.

دکتر مظاهری بیان داشتند که بخش زیادی از ایام تابستان 97 به ویژه روزهای تعطیل را به پیگیری و نظارت بر روند ساخت این خوابگاه معطوف کردم و اکنون بسیار خوشحالم که به روزهای بهره برداری از آن نزدیک می شوم. وی به صورت تلویحی، این خوابگاه را شهرک دانشجویی عنوان کردند.

دکتر محمدشریف زارعی (معاونت دانشجویی دانشگاه) نیز بیان داشتند، مهمترین دغدغه بنده از زمان انتصاب به عنوان معاون دانشجویی تا کنون، اتمام سریع  این پروژه و  اسکان دانشجویان در نمیسال اول بود که خوشبختانه این امر در حال تحقق است. وی این خوابگاه را به عنوان جایگاه امن و آرام (همراه با آسایش) برای دانشجویان خطاب کرد.

دسترسی سریع و آسان به محتوا

با کلیک بر روی باکس های زیر محتوای دسته بندی شده واحد های زیرمجموعه معاونت را دریافت نمایید

مدیریت امور دانشجویی

دریافت اطلاعیه ها، فایل ها و اطلاع از وقایع اخیر حوزه مدیریت امور دانشجویی