تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
06آذر

همایش کوه پیمایی اساتید و کارکنان به همراه ریاست محترم دانشگاه

اساتید و کارکنان دانشگاه بامداد پنجشنبه اول آذرماه 97 با پیاده روی به سمت غار ونایی  پس از طی مسیر 12 کیلومتری به غار ونای صعود کردند

غار ونایی:

یکی از زیباترین جاذبه های روستای ونایی وجود یک غار چندین هزارساله در دامنه کوههای این روستا است .برای رسیدن به این غار طبیعی و زیبا ابتدا باید گذری از داخل روستا داشته باشیم و به سمت سراب سفید حرکت کنیم .مسافت بسی طولانی است اما هیچگاه از پیمودن این مسیر طولانی به دلایل وجود مناظر زیبای طبیعی و محصولات باغی و کشاورزی احساس خستگی نمی کنید .غار در حدود ۶۰۰الی ۷۰۰ متری سراب سفید  واقع شده است برای رسیدن به ان باید مسیر رودخانه سراب سفید را دنبال کنید تا به سرچشمه ان برسید .صدای زیبای و خروشان سراب سفید خستگی از تن هر مسافر و رهگذری را بیرون می کند .اب این سراب یکی از سالمترین و گواراترین ابهای لرستان  است. با دیدن سرچشمه سراب سفید و غلیان اب  از دل سنگهای سخت کوه بی اختیار به یاد عظمت و بزرگی خداوند و شکر نعمتهای او می افتید.

kpavkd(15)kpavkd(11)kpavkd(2)kpavkd(4)kpavkd(1)kpavkd(3)kpavkd(6)kpavkd(8)kpavkd(7)kpavkd(9)kpavkd(10)kpavkd(16)kpavkd(15)kpavkd(14)kpavkd(13)

دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(