تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
26آذر

مراسم افتتاحیه جشنواره هفته پژوهش و فناوری با حضور ریاست محترم دانشگاه

مراسم افتتاحیه این جشنواره که در سالن غدیر دانشگاه  به مناسبت هفته پژوهش از 24 الی 28 آذر ماه دایر می باشد با حضور ریاست محترم دانشگاه ، جمعی از مسؤلین شهرستان، کارآفرینان ، صاحبان صنایع و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم، هیأت رئیسه ی دانشگاه از غرفه های دایر در نمایشگاه بازدید نمودند .

در ادامه‌ی مراسم، ریاست دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش به ایراد سخنرانی پرداختند . ایشان با اشاره به لزوم هدفمند کردن مطالعات و مقالات علمی پژوهشی در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه ، نیاز به هدایت پایان نامه های دانشجویی به سمت موضوعات مورد نیاز جامعه و صنعت را ضرورت امروز حوزه پژوهش و فناوری دانستند . نیاز به کاهش تعداد واحد های دانشگاهی در سطح کشور که بیش از 2500 واحد دانشگاهی می باشد و همچنین ایجاد هماهنگی بین این دانشگاه ها در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها در ارائه رشته های تحصیلی مورد نیاز صنعت و جامعه از دیگر موضوعات مطرح شده توسط دکتر مروتی بود. ایشان در ادامه‌ی سخنان خود، طرح احیای وزارت آموزش عالی و سامان دهی دانشگاه های علوم پزشکی و سایر دانشگاه ها در این وزارتخانه به منظور ارتقاء سطح آموزش عالی در کشور را مطرح نمودند .

در پایان مراسم، از پژوهشگران برتر دانشگاه در سطح اعضاء هیأت علمی و همچنین دانشجویان پژوهشگر ممتاز تقدیر به عمل آمد.

آلبوم تصاویر مراسم افتتاحیه جشنواره هفته پژوهش و فناوری

ehpvf(16)