تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
22بهمن

بیانیه رییس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به مناسبت گرامیداشت 22 بهمن

یوم‌الله 22 بهمن، روزی است که فریاد الله اکبر بر فراز سرزمین ایران طنین انداز شد و با بسط پرچم توحید در این دیار دوران 2500 ساله شاهنشاهی و حکومت طاغوت به گورستان تاریخ پیوست و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دست معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) با هدف بسط عدالت، ترویج آموزه‌های الهی و حفظ کرامت انسانی بنیان نهاده شد.

چهلمین بهار انقلاب را با سرود جاودانه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی جشن می‌گیریم تا در کنار یاد رشادت‌ها و فداکاری‌ها، بانگ شکوه و عظمت و بزرگی ایران اسلامی را با وحدت نمایان فریاد برآوریم.

دراین بهار که بار دیگر تاریخ انقلاب را ورق می زنیم و در لابه لای برگ‌های آن تصاویر امام خمینی (ره) و شهدای عزیز انقلاب را مشاهده می کنیم، تلاش داریم تا میراث به جای مانده از آن روزهای بزرگ و با عظمت را با جان دل، پاس بداریم.

جامعه دانشگاهیان دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) هم‌نوا با ملت آگاه، هوشیار و مومن ایران اسلامی یک ‌بار دیگر باحماسه‌آفرینی و حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، فریاد آزادی خواهی و استقلال طلبی و عدالت خواهی خود را به گوش جهانیان می رسانیم و برگ زرین در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی رقم خواهیم زد.

حسن مروتی

رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(