تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
صفحه 1 از 5ابتداقبلی[1]2345بعدیانتها
08اسفند

اولین دوره نظرسنجی از عملکرد مدیریت دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی توسط اساتید و دانشجویان

معاونت آموزشی | View Counts (336) | Return

ns2

به استحضار می­رساند افزایش مستمر کیفیت فعالیت دانشگاه آیت الله بروجردی(ره) در حوزه های آموزش، پژوهش، مدیریت، و امور دانشجویی و فرهنگی در زمره وظایف مهم اعضای خانواده بزرگ دانشگاه است. در همین راستا، ارزیابی یکپارچه و مداوم حوزه های مزبور مهم ترین گام برای آگاهی از وضعیت موجود، ابزاری مناسب برای ترسیم وضعیت مطلوب و تدوین برنامه مقتضی جهت دستیابی به اهداف بلند دانشگاه می باشد.

بدین وسیله از همه اعضای محترم و فرهیخته هیات علمی دانشگاه و دانشجویان گرانقدر دعوت می‌شود با شرکت در اولین دوره نظرسنجی از عملکرد مدیریت دانشگاه در بهبود و ارتقاء کیفیت فعالیت های دانشگاه سهیم شوید. خاطر نشان می‌سازد ضمن اینکه مشخص نیست چه کسی چه دیدگاهی داشته کلیه نتایج پرسشنامه­ها کاملاً محرمانه تلقی شده و صرفاً در جهت افزایش کیفیت حوزه مربوطه مورد استفاده قرار می­گیرد. خواهشمند است جهت ارزشیابی تا مورخ ۱۸/۱۲/۹۷ به سامانه گلستان مراجعه نمایید. پيشاپيش از بذل توجه و همكاری صادقانه شما، كه نقش اساسی در پيشبرد اهداف کیفی دانشگاه دارد، صمیمانه سپاسگزاری می­گردد.

گروه  نظارت وارزیابی دانشگاه

دریافت فایل راهنمای نظر سنجی توسط   اعضاء محترم هیات علمی