تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
صفحه 1 از 5ابتداقبلی[1]2345بعدیانتها
22اسفند

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه در خصوص عملکرد مدیریت ریاست محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی رحمت الله علیه در تشریح بیانات و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خصوص گام دوم انقلاب اسلامی و نقش و جایگاه این دانشگاه در تحقق این فرمان مهم و راهبردی معظم له.

کانون بسیج اساتید دانشگاه با تاسی به کلام گهربار امیرالمؤمنین علیه السلام خطاب به مالک اشتر در لزوم تشویق مدیران شایسته که فرموده اند:

« وَ واصِلْ فی حُسْنِ الثَّناءِ عَلَیهِم وَ تَعْدیدِ ما اَبْلی ذَوُو الْبَلاءِ مِنْهُم فَاِنَّ کَثْرَةَ الذِّکْرِ لِحُسْنِ اَفْعالِهِم تَهُزُّ الشُّجاعَ وَ تُحَرِّضُ النّاکِلَ اِنْ شاءَ اللَّهُ؛  و همواره از آنان (مدیران و کارگزاران شایسته، به عنوان تشویق) ستایش کن و کارهای مهمی که انجام داده‌اند بر شمار، چون یادآوری کارهای ارزشمند آنان، شجاعان را (به سمت تلاش بیشتر) بر می‌انگیزاند، و کارگزاران از کار وامانده را به تلاش وا می‌دارد، انْ‌شاءَاللّهُ. »  به امید گسترش شیوه مدیریت انقلابی و جهادی مبتنی بر علم در تمامی بدنه و ساختارعلمی کشور، کانون بسیج اساتید دانشگاه بر خود وظیفه می داند تا از اقدامات مدبّرانه ریاست محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) تقدیر و تشکر نماید.

صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط رهبر فرزانه انقلاب در جهت تبیین و تشریح ابعاد گسترده انقلاب اسلامی و لزوم حراست از دستاوردهای چهار دهه تلاش، مجاهدت، معنویت و مبارزه با شیاطین داخلی و خارجی و موفقیت های چشم گیر جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف از جمله در عرصه های علمی و معنوی، ما را برآن داشت تا نگاهی به ظرفیت های درونی دانشگاه آیت الله بروجردی انداخته تا بتوانیم در جهت عملی شدن این بیانیه ی استراتژیک و بسیار مهم، در ابعاد دانشگاهی اقدام نماییم.

رهبر معظّم انقلاب در بیانیه گام دوم ابعاد مهمی مانند مدیریت جهادی، استفاده از ظرفیت های جوانان پرشور انقلابی ، تکیه برعلم درون زای داخلی، اقتصاد مقاومتی، انضباط مالی، مبارزه با فساد و نیز ایستادگی بر ارزش های والای انقلاب اسلامی که حاصل خون هزاران شهید در چهار دهه مجاهدت بعد از انقلاب و چند دهه مبارزه قبل از انقلاب می باشد را به عنوان شاکله پیشرفت و توسعه انقلاب اسلامی قلمداد فرموده اند.

تطبیق اقدامات ارزشمند و تاثیرگذار مدیریت جهادی ریاست محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)، دانشمند ارجمند و انقلابی جناب آقای دکتر حسن مروتی در طول هشت ماه خدمت صادقانه و شبانه روزی با برخی فرازهای بیانیه گام دوم رهبر انقلاب محسوس و قابل تحلیل است.

بر کسی پوشیده نیست که ایشان از بدو ورود با نگاهی عمیق و انقلابی که حاصل تعهد و تجربه بالای ایشان در مدیریت آموزش عالی می باشد، تمام ابعاد و نقاط ضعف و قوت دانشگاه را به خوبی رصد و موضوعات مختلف را با تکیه بر خردِ جمعی و گفتگو با تمام ارکان دانشگاه مورد توجه قرار دادند. می توان به جرأت، شیوه مدیریت ریاست محترم دانشگاه را مصداق بارز تعریف معلم شهید استاد مرتضی مطهری دانست که فرمودند: « مديريت انسان ها و رهبري آنها عبارت است از فن بهتر بسيج کردن و بهتر سامان دادن و بهتر سازمان دادن و بهتر کنترل کردن نيروهاي انساني و به کار بردن آنها». دکتر مروتی، ضمن تقدیر و ستایش از خدمات گذشته با تلاش شبانه روزی و حتی در روزهای تعطیل که نشان از مدیریت جهادی ایشان است، تمام مسائل و مشکلات را با نگاه به جلو و افق های بلند، بررسی و جهت حل هر یک از مشکلات اولویت بندی نمودند. از مهمترین دغدغه های ایشان، ارتقای کمی و کیفی حوزه های آموزش، پژوهش و فرهنگی می باشد. تدوین قوانین و آیین نامه های مختلفِ کارگشا در پیشبرد دانشگاه، مشارکت دادن جمع زیادی از اساتید دانشگاه در فرآیند تصمیم گیری و شورایی نمودن تمام امور دانشگاه از ویژگی های ارزشمند مدیریت آقای دکتر مروتی در طول دوران تصدی ایشان بوده است. می ­توان اذعان داشت تشکیل ده ها کارگروه و شورا، شرکت در تمامی جلسات آنها و دعوت از وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور، مسئولین ارشد استان و حضور ایشان در دانشگاه، یک ویژگی ارزشمند و کم نظیر در طول عمر دانشگاه می باشد. شناساندن و معرفی دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) به عنوان مهمترین مرکز علمی شهرستان و یکی از مراکز مهم استان  و غرب کشور و بالابردن ضریب تاثیر دانشگاه در مراکز تصمیم گیری شهرستان از جمله مواردی است که در این مدت کوتاه بسیار حائز اهمیت می باشد.

تدوین سند چشم انداز دانشگاه به لطف خداوند متعال در راستای بیانیه گام دوم انقلاب تبیین و تشریح می شود و می توان گفت که جهت گیری های اولیه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) برای اینکه بتواند به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و جامعه محور عمل کند و به حل مسائل و مشکلات شهرستان، منطقه و حتی کشور کمک کند، انجام گرفته و انشاالله در آینده ای نه چندان دور شاهد شکوفایی بیش از پیش دانشگاه در حوزه های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی خواهیم بود.

در پایان کانون بسیج اساتید دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزشمند ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی و آرزوی توفیق الهی برای ایشان و سایر همکاران خدوم، آمادگی خود را برای به کارگیری تمام ظرفیت های این تشکل انقلابی در سرعت بخشیدن به تحقق اهداف عالی مذکور اعلام می دارد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی رحمت الله علیه

21/12/1397