تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
صفحه 1 از 5ابتداقبلی[1]2345بعدیانتها
18اردیبهشت

امضای تفاهم‌نامه همكاري‌هاي فرهنگي،آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آیت ا... العظمی بروجردی«ره» و مؤسسة فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر

تفاهم‌نامه همكاري‌هاي فرهنگي،آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آیت ا... العظمی بروجردی«ره» به نمایندگی آقای دکتر حسن مروتی و مؤسسة فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر به نمایندگی خانم حورا صدر با اهداف زیر منعقد شد :ا

1. ‌فرهنگ سازی و ترویج آموزه‌های قرآن و مکتب اهل بیت «علیهم‌السلام» با محوریت اندیشه‌های حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) و امام موسی صدر.
  2. صیانت هوشمندانه از اسلام و مکتب اهل بیت «علیهم السلام» در برابر شبهات، بدعت‌ها،خرافات و اندیشه‌های انحرافی.
  3. ترویج سبک زندگی اسلامی و زمینه‌سازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی با محوریت سبک زندگی حضرت آیت الله‌العظمی بروجردی (ره) و امام موسی صدر.
  4. پاسخگویی عالمانه و موثر به سؤالات و نیازهای دینی دانشجویان و اساتید با بهره مندی از اندیشه‌های حضرت آیت‌الله‌العظمی بروجردی (ره) و امام موسی صدر.
  5. توسعة فرهنگ گفت‌و‌گو، رواداری و تعامل سازنده در جامعه، خصوصا در میان قشر دانشجو، با بهره‌مندی از اندیشه‌های حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) و امام موسی صدر.
  6. گسترش همکاری‌های فرهنگی و آموزشی در خصوص تبادل اطلاعات به‌منظور گسترش  همکاری‌های علمی در زمینة آموزش‌های مورد نیاز طرفین .
دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(