تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
صفحه 1 از 5ابتداقبلی[1]2345بعدیانتها
05تیر

نشست رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی با اصحاب رسانه

به مناسبت سالروز انتصاب دکتر حسن مروتی به عنوان رئیس دانشگاه آیت االله العظمی بروجردی، خبرنگاران خبرگزاری های صداسیما، ایرنا، ایسنا، فارس و خبرنگاران پایگاه های خبری مهرگان بروجرد، مهر، سفیر افلاک، خبر فوری بروجرد؛ نشستی را با رئیس دانشگاه در سالن همایش دانشکده فنی مهندسی داشتند. در این نشست، در ابتدا دکتر مروتی، گزارشی از عملکرد یکساله خود ارائه نمود و در پایان با پرسش و پاسخ خبرنگاران به پایان رسید.

دکتر مروتی در پاسخ به یکی از خبرنگاران در مورد تصمیم برای ثبت نام برای کاندیداتوری نمایندگی مجلس بیان داشت که افراد زیادی شرایط کاندیداتوری نمایندگی مجلس را دارند، ولی کمتر کسی شایستگی توان مدیریت ریاست دانشگاه را دارد. ریاست دانشگاه اصطلاح معادل پریزیدنت (رئیس جمهور) است؛ به عبارت بهتر مشکلات و پیچیدگی یک دانشگاه مشابه مشکلات یک کشور است.

دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(