تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
صفحه 1 از 5ابتداقبلی[1]2345بعدیانتها
11تیر

اعطای تسهیلات و حمایت ها از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 99-1398

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آئین نامه پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 99-1398 با هدف توسعه دایره نخبگانی و امکان بهره‌‌‌ مندی دانشجویان برتر همه دانشگاه های استان از تسهیلات بنیاد، اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اعطا می‌کند.

نکات مهم جهت ثبت درخواست بهره مندی از پشتیبانی های استان:

1. دانشجویان جهت مطالعه شرایط جایزه تحصیلی مذکور می توانند به سایت بنیاد ملی نخبگان به آدرس: www.bmn.ir  ) تسهیلات و حمایت ها ، دانشجویان ، آئین نامه پشتیبانی  از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 99-1398 ( مراجعه کرده و شرایط وضوابط ثبت درخواست ها را به دقت مطالعه کنند.

2. دانشجویان واجد شرایط (دانشجویان برتر در هر رشته و ورودی درسال های دوم تا چهارم می توانند درخواست نمایند و دانشجویان جدید الورود سال 1398 متعاقباً اعلام خواهد شد) جهت ثبت درخواست  باید اطلاعات خود را در سامانه اطلاعاتی بنیاد (به نشانی sina.bmn.ir) ثبت نمایند.

3. فرایند ثبت نام آن دسته از دانشجویانی که در حال حاضر دانشجو هستند، از 5/تیر/1398 تا 15/مرداد/ 1398 می باشد و دانشجویان موظف هستند اطلاعات خود را و تصاویر مدارک مربوطه را در سامانه مذکور ثبت نمایند. این تاریخ به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.

دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(