تیتر آخرین اخبار، اطلاعیه ها، رویدادهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی
صفحه 1 از 5ابتداقبلی[1]2345بعدیانتها
15تیر

پیام دکتر حسن مروتی، رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به مناسبت پایان سال تحصیلی 1397-1398

همکاران، استادان، کارکنان، کارشناسان و دانشجویان عزیز

با پیش­کش درود و تهنیت

اکنون که یکسال تحصیلی را با موفقیت و همدلی سپری کردیم، جای آن دارد که به شما عزیزان دست مریزاد گفته و از درگاه خداوند منّان، آرزوی تندرستی و بهروزی را برایتان خواستار شوم، خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) در سال گذشته شاهد فعالیت ­های چشمگیر و مهمی از جمله: تدوین سند راهبردی دانشگاه، تدوین آیین نامه­ های متعدد در بخش­ های مختلف دانشگاه متناسب با جامعه هدف (استادان، کارکنان و دانشجویان)، حضور پر شور دانشجویان در فعالیت­ های علمی و فرهنگی و ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت­ های پژوهشی اعضای هیأت علمی و رشد محسوس فعالیت­ های عمرانی در دانشگاه (از قبیل ساخت و بهره ­برداری خوابگاه دانشجویی، سردر دانشگاه، تصفیه خانه، یادمان شهدای گمنام و ...) بوده است.

در این سال ضمن تصویب شعار محوری دانشگاه تحت عنوان « دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)، دانشگاه فرصت آفرین و جامعه محور» شاهد حضور پربرکت وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور و مسئولان محترم ستادی دستگاه­ های دولتی در این دانشگاه بودیم.

هر چند می­دانم راه پیشِ ­رو دراز است و فراز و فرودهای زیادی در راه، ولی با توکل به خداوند متعال و یاری تک تک شما عزیزان، امید آن دارم که این جاده پر فراز و فرود، هموار گردد و مشکلات به دست شما عزیزان حل شود و آینده­ ای روشن، پیش روی این دانشگاه ترسیم گردد.

از شما اعضاء هیأت علمی عزیز دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) انتظار دارم با حضور فعال و تمام وقت خود در دانشگاه و تقویت روز افزون کمّی و کیفی فعالیت­ های آموزشی و پژوهشی و نیز تعامل همدلانه و مسئولانه با یکدیگر، دانشگاه را در رسیدن به اهداف عالی متناسب با سند چشم انداز یاری رسانید.

همچنین شایسته است کارکنان محترم دانشگاه و نیز دانشجویان عزیز، با تقویت روحیه مسئولیت­ پذیری و اخلاق حرفه­ ای، موجبات پیشرفت و سربلندی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) را در بین دیگر دانشگاه­ ها فراهم نمایند.

دکتر حسن مروتی

تیرماه 1398