22

پژوهش، فناوری و کارآفرینی از محورهای اصلی رشد و توسعه است و از نظر برنامه­ ریزی توسعۀ اقتصادی و توسعۀ پایدار، دارای اهمیت بسیاری است و تأثیرگذاری آن در تمدن کنونی و آینده بسیار روشن و بدیهی است و هر چه در تاریخ بشری به زمانهای اخیر نزدیک­تر می­شویم این تأثیرگذاری بیشتر نیز می گردد. بدین ­روی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی برآن است تا برای نسل آینده، در راستای گسترش مرزهای علم و دانش و گشودن افق­های درخشان، گامی مؤثر و ماندگار در حوزۀ پژوهش و فناوری بردارد.

با عنایت به فرمایش رهبر فرزانۀ انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، تجاری‌سازی علم و تولید ثروت از یافته‌های علمی و رفع نیاز جامعه از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبدیل فکر و اندیشه به محصولات تجاری، از تکالیف مهم پژوهشگران و سازمان‌های وابسته به پژوهش و فناوری محسوب می گردد لذا این دانشگاه با به کارگیری تمامی ظرفیت ها و با تکیه بر دانش و توان علمی اعضای هیات علمی، محققین، پژوهشگران و دانشجویان خود، با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسیر تحقق دانشگاه نسل سوم گام بر می­دارد.

اینجانب بر خود فرض می­دانم که هفتۀ پژوهش را به همۀ پژوهشگران و صاحبان علم و اندیشه تبریک و تهنیت عرض نمایم و امید آن دارم که با تلاش و همت همۀ شما پژوهشگران این عرصه، شاهد موفقیت­های چشمگیر دانشگاه در این عرصه باشیم و بتوانیم با استفاده از خرد جمعی سبب ارتقاء سطح علمی و فناوری کشورمان گردیم.

دکتر حسن مروتی

رئیس دانشگاه آیت ا... العظمی بروجردی(ره)

عملیات: ایمیل | لینک مستقیم |
دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی )ره(