26

مراسم افتتاحیه این جشنواره که در سالن غدیر دانشگاه  به مناسبت هفته پژوهش از 24 الی 28 آذر ماه دایر می باشد با حضور ریاست محترم دانشگاه ، جمعی از مسؤلین شهرستان، کارآفرینان ، صاحبان صنایع و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم، هیأت رئیسهی دانشگاه از غرفه های دایر در نمایشگاه بازدید نمودند .

در ادامه‌ی مراسم، ریاست دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش به ایراد سخنرانی پرداختند . ایشان با اشاره به لزوم هدفمند کردن مطالعات و مقالات علمی پژوهشی در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه ، نیاز به هدایت پایان نامه های دانشجویی به سمت موضوعات مورد نیاز جامعه و صنعت را ضرورت امروز حوزه پژوهش و فناوری دانستند . نیاز به کاهش تعداد واحد های دانشگاهی در سطح کشور که بیش از 2500 واحد دانشگاهی می باشد و همچنین ایجاد هماهنگی بین این دانشگاه ها در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها در ارائه رشته های تحصیلی مورد نیاز صنعت و جامعه از دیدگر موضاعات مطرح شده توسط دکتر مروتی بود. ایشان در ادامه‌ی سخنان خود، طرح احیای وزارت آموزش عالی و سامان دهی دانشگاه های علوم پزشکی و سایر دانشگاه ها در این وزارتخانه به منظور ارتقاء سطح آموزش عالی در کشور را مطرح نمودند .

در پایان مراسم، از پژوهشگران برتر دانشگاه در سطح اعضاء هیأت علمی و همچنین دانشجویان پژوهشگر ممتاز تقدیر به عمل آمد.

آلبوم تصاویر مراسم افتتاحیه جشنواره هفته پژوهش و فناوری

عملیات: ایمیل | لینک مستقیم |