1. برگزاری نخستین همایش علوم پایه در دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره)

05 خرداد، 1401
  2. برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آیت الله بروجردی با حضور دکتر علی شمسی پور(مشاور وزیر و رئیس حوزه ریاست وزارت علوم)

03 خرداد، 1401
  3. برنامه نخستین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی در علوم پایه دانشگاه

02 خرداد، 1401
  4. طرح دستیار فناوری - فرصت پایانی

29 اردیبهشت، 1401
  5. انتصاب، آقای دکتر همایون رهبران به عنوان رئیس گروه تشکیلات و تحول اداری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  6. انتصاب، آقای دکتر محمود چرمیان به عنوان دبیر شورای تعالی و پیشرفت دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  7. انتصاب، آقای دکتر طه زر گریان به عنوان رئیس دبیر خانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  8. انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین رؤسای دانشگاه‌های منطقه‌‌ی پنج کشور و دکتر طاهری‌نیا، رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور

برگزاری مراسم تکریم مقام والای استاد

ارسال شده در تاریخ :19 اردیبهشت، 1401

ای معلم تو را سپاس؛ ای آغاز بی پایان، ای وجود بی کران، تو را سپاس. ای والا مقام، ای فراتر از کلام، تو را سپاس. ای که همچون باران بر کویر خشک اندیشه ام باریدی. سپاست می‌گویم، تو را به اندازه تمام مهربانی‌هایت سپاس می‌گویم. ای نجات بخش، آدمیان از ظلمت جهل و نادانی، ای لبخندت امید زندگی و غضبت مانع گمراهی تو را سپاس می‌گویم. این تویی که با دستان پر عطوفتت گلهای علم و ایمان را در گلستان وجود می‌پرورانی و شهد شیرین دانش را به کام تشنگان می‌ریزی. پس تو را ای معلم به وسعت نامت سپاس می‌گویم. همان نامی که چهار حرف بیشتر ندارد، اما کشیدن هر حرف و صدایش زمانی به وسعت تاریخ نیاز دارد.

امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به مناسبت هفته معلم، مراسم گرامیداشت استاد در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت علمی و استادان مدعو برگزار گردید. جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط دکتر ریاحی و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران مزین و آغاز گردید.

در ابتدا دکتر میثم خزائی به عنوان مجری مراسم به حدیثی از پیامبر اعظم حضرت محمد (صلی الله علیه و سلم) اشاره داشتند که :« "اِنَّ اللهَ وَ مَلائِكَتَهُ حَتَّي النَّمْلَةِ في حُجْرِها وَ حَتّي الْحُوتِ فِي البَحْرِ يُصَلُّونَ عَلي مُعَلِّمِ النّاس الْخَيْرَ" خداوند و فرشتگان و همه موجودات، حتی مورچه در لانه خود و ماهيان در درياها، بر كسی كه به مردم تعليم خير كند درود می‏فرستند. »

در ادامه دکتر یاوری، رییس دانشگاه، با درود بر بزرگترین استادان عالم بشریت، انبیا الهی، از یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های فرستادگان خداوند یعنی معلمی  و با ذکر جمله‌ای از معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) که معلمی شغل انبیاست فرمودند: عظمت این مقام در تربیت انسان‌هاست. همانطور که رب به عنوان یکی از صفات خداوند ریشه واژه تربیت است چه مقامی بالاتر از اینکه انسان جا پای فرستادگان الهی بگذارد.

ایشان در ادامه فرمودند: یکی از شئونات تربیت، علم‌سپاری است که مشاهیر و مفاخری همچون علامه طباطبایی، علامه شهیدی، علامه همایی، علامه فروزان‌فر و همچنین علامه مطهری، که این روز نیز با نام ایشان درآمیخته شده، نخستین توفیقشان همین علم سپاری بوده است. لیکن صرف علم‌سپاری کافی نبوده و معلم می‌بایست به دنبال تریبیت انسان و الهام بخشی باشد تا در یک مجموعه آموزشی فردی پرهیزگار، متخصص و مفید برای جامعه تربیت شود و در واقع شاگرد پروری و نه مرید پروری صورت گیرد.

ایشان بار دیگر با اشاره به اسطوره‌های معلمی همچون دکتر حسابی، دکتر محمد قریب، قیصر امین‌پور، علامه نایینی، علامه طباطبایی، علامه شهیدی، علامه همایی، علامه فروزان‌فر، علامه مطهری و حضرت امام خمینی (ره)، شایسته نداستند که مقدسات و ملی گرایی دانشجو در حین علم آموزی، متزلزل گردد.

ایشان در پایان با شعری از استاد سخن، سعدی علیه الرحمه به شرح زیر سخنان خود را به پایان رساندند:

گفتم میان عالم و عابد چه فرق بود / تا اختیار کردی از آن این فریق را

گفت آن گلیم خویش بدر می‌برد ز موج / وین جهد می‌کند که بگیرد غریق را

همچنین با یادی از استاد فقید فرزانه، دکتر زاهدی و پخش کلیپ یادواره ایشان و نوید آغاز جشنواره ایده‌های خلاقانه در تدریس، استادان محترم به بیان دیدگاه‌‌ها، خاطرات و نقطه نظرات خود پرداختند.

در ابتدا دکتر حبیبی با بیان خاطره‌ای از استاد تفسیر خود، از اهمیت احترام و هدیه دادن عزت نفس به دانشجو سخن گفت و همچنین با بیان خاطره‌ای از سخنرانی علمی خود در دوران دکتری، اهمیت حمایت از دانشجو را متذکر شدند. در ادامه دکتر شریفی طرح پژوهشی خود در راستای تغییر جامعه به وسیله آموزش و اشاره به جامعه‌ای همچون جامعه ما با یک پیشینه  دینی و ادبی غنی، به بیان خاطراتی از یکی از یاوران علمی در ممارست و پیگیری و یکی خاطره دانشجویی پرداختند.

در ادامه دکتر خندان، با تبریک روز کارگر، معلمی را عشق برشمردند و خاطره‌ای از موفقیت یک دانشجو در کارآفرینی را بیان نمودند. در ادامه دکتر گابله، حجت الاسلام و المسلمین رایگان و حجت الاسلام و المسلمین میناگر خاطرات و دغدغه‌های خود را در باب مقام شامخ استاد، حلالیت جویی و ارتقا استادان بیان نمودند.

در پایان مراسم از استادان برتر دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی و همچنین استادان مدعو تقدیر گردید:

دریافت فایل معرفی استادان برگزیده