1. برگزاری نخستین همایش علوم پایه در دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره)

05 خرداد، 1401
  2. برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آیت الله بروجردی با حضور دکتر علی شمسی پور(مشاور وزیر و رئیس حوزه ریاست وزارت علوم)

03 خرداد، 1401
  3. برنامه نخستین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی در علوم پایه دانشگاه

02 خرداد، 1401
  4. طرح دستیار فناوری - فرصت پایانی

29 اردیبهشت، 1401
  5. انتصاب، آقای دکتر همایون رهبران به عنوان رئیس گروه تشکیلات و تحول اداری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  6. انتصاب، آقای دکتر محمود چرمیان به عنوان دبیر شورای تعالی و پیشرفت دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  7. انتصاب، آقای دکتر طه زر گریان به عنوان رئیس دبیر خانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  8. انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین رؤسای دانشگاه‌های منطقه‌‌ی پنج کشور و دکتر طاهری‌نیا، رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور

ارسال شده در تاریخ :20 اردیبهشت، 1401

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری لرستان؛ در راستای اجرای طرح دستیار فناوری، تفاهم نامه همکاری فی مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه های استان منعقد گردید.

در جلسه‌ای که در روز سه شنبه مورخ 1401/02/20 در محل پارک علم و فناوری لرستان برگزار شد در راستای اجرای طرح دستیار فناوری تفاهم نامه همکاری فی مابین پارک علم و فناوری لرستان و دانشگاه های آیت الله العظمی بروجردی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان منعقد گردید.

طرح دستیار فناوری در راستای شکل‌گیری دانشگاه کارآفرین و افزایش انگیزه در دانشجویان با راهبری و هدایت پارک علم و فناوری و دانشگاه های هر استان اجرا می‌شود. در این طرح دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی بر اساس رشته تحصیلی و تخصص خود به عنوان نیروی کار در واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری مشغول به فعالیت می شوند. این یک دوره کارآموزی است که پس از آن برای افراد گواهی پایان دوره طرح دستیار فناوری صادر می گردد.

متقاضیان می توانند درخواست خود را از طریق سامانه مربوطه به نشانی www.parkintern.ir ثبت نمایاند. درخواست های اولیه در پارک علم و فناوری و واحدهای فناور ارزیابی و به کمیته ارزیابی (متشکل از پارک و دانشگاه) ارسال می شود و پس از تایید نهایی توسط کمیته قرارداد اجرایی فی مابین واحد فناور و متقاضی منعقد و متقاضی در واحد فناور مشغول به کار می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص گفت: طرح‌ دستیار فناوری با دوره های کارآموزی اجباری دانشگاه ها که خروجی چندانی ندارند متفاوت است زیرا این طرح با رضایت و علاقه مندی دانشجو است و این اگر به درستی مدیریت شود و دانشجویان برجسته درشرکت‌های فناور جذب شوند این شرکت ها به ادامه کار با دانشگاه‌ها ترغیب می‌شوند.

دکتر شاکرمی خاطر نشان کرد: در ابتدا مبلغ مناسبی از سوی پارک به این طرح اختصاص داده شده است و در صورت پیاده-سازی و موفقیت قطعاً مبالغ بیشتری را به این امر اختصاص خواهیم داد. وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به اینکه جریان فناوری از دانشگاه ها شروع میشود و دانشگاه ها مبدا ایجاد فناوری هستند، این طرح می‌تواند تعامل خوبی را در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت ایجاد نماید.

دکتر شاکرمی ابراز امیدواری نمود که این طرح علاوه بر ایجاد درآمد برای دانشجویان و کاربردی کردن پایان‌نامه‌های دانشجویی بتواند منجر به آشنایی بیشتر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها با فضای پارک‌ها، مراکز رشد و واحدهای فناور شود و امید به ایجاد خود اشتغالی و راه اندازی کسب و کارهای شخصی در این دانشجویان افزایش یابد.

دکتر احسان یاوری؛ رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی نیز با تاکید بر نظارت جهت افزایش کیفیت فرآیند طرح تصریح کرد حوزه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه حوزه اصلی دغدغه مندی و علاقه مندی ماست و ما تمامی امکانات اعم از امکانات فیزیکی و نیروی انسانی خود را در خدمت این کار قرار می دهیم.

در طرح دستیار فناوری، دانشجویان یک دوره زمانی ۶ ماهه کار دانشجویی در شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر و تحت حمایت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد می‌گذرانند و در آن مبلغ ماهیانه یک میلیون تومان به دانشجویان کارشناسی، ۲ میلیون تومان به دانشجویان ارشد و ۳ میلیون تومان به دانشجویان دکتری پرداخت می‌شود. دانشجویان کارشناسی پس از گذراندن نیم سال ششم تحصیلی، کارشناسی ارشد بعد از گذراندن نیم سال دوم و دانشجویان دکترا بعد از گذراندن نیم سال چهارم می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

برای انتخاب دانشجویان مهم‌ترین معیار نتیجه مصاحبه با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور است که پس از آن شرکت‌ها بر اساس نیازشان افراد مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند؛ البته شرکت‌های متقاضی موظف به پذیرش افراد واجد شرایط هستند. گروه کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) در حال فراهم‌سازی مقدمات لازم برای اجرای هرچه بهتر این طرح است.