1. برگزاری نخستین همایش علوم پایه در دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره)

05 خرداد، 1401
  2. برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آیت الله بروجردی با حضور دکتر علی شمسی پور(مشاور وزیر و رئیس حوزه ریاست وزارت علوم)

03 خرداد، 1401
  3. برنامه نخستین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی در علوم پایه دانشگاه

02 خرداد، 1401
  4. طرح دستیار فناوری - فرصت پایانی

29 اردیبهشت، 1401
  5. انتصاب، آقای دکتر همایون رهبران به عنوان رئیس گروه تشکیلات و تحول اداری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  6. انتصاب، آقای دکتر محمود چرمیان به عنوان دبیر شورای تعالی و پیشرفت دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  7. انتصاب، آقای دکتر طه زر گریان به عنوان رئیس دبیر خانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

24 اردیبهشت، 1401
  8. انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین رؤسای دانشگاه‌های منطقه‌‌ی پنج کشور و دکتر طاهری‌نیا، رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور

نشست هم‌افزایی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی با بنیاد ملی نخبگان استان لرستان

ارسال شده در تاریخ :20 اردیبهشت، 1401

در راستای هم‌افزایی میان دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان، امروز سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت۱۴۰۱ جلسه‌ای میان دکتر امیری رییس بنیاد ملی نخبگان استان لرستان و دکتر یاوری رییس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه در رابطه با همکاری‌های آتی در زمینه طرح‌های بنیاد ملی نخبگان مانند طرح شهید وزوایی، شهید احمدی روشن و... برای مشارکت، حمایت و تعامل بیشتر استادان، دانشجویان و دانش آموختگان صحبت گردید. همچنین از بنیاد ملی نخبگان استان لرستان برای حمایت و حضور در دومین دوره جشنواره‌ ایده پردازی ایده‌های من که توسط دانشگاه برگزار می‌گردد، دعوت به عمل آمد و گفتگو‌هایی در باب ایجاد نخستین کارخانه نوآوری شهرستان بروجرد صورت پذیرفت.