انتصاب دکتر حسن مروتی به عنوان رئیس کمیته حمایت از کرسی های نظریه پردازی و مناظره در دانشگاه و انعقاد تفاهم نامه همکاری

ارسال شده در تاریخ :16 مهر، 1398

"باید تولید نظریه و فکر تبدیل به یک ارزش عمومی در حوزه و دانشگاه شود و در قلمروهای گوناگون عقل نظری و علمی، از نظریه سازان تقدیر به عمل آید و به نوآوران جایزه داده شود و سخنانشان شنیده شود تا دیگران نیز به خلاقیت و اجتهاد تشویق شوند. باید ایده‌ها در چارچوب منطق و اخلاق و در جهت رشد اسلامی با یکدیگر رقابت کنند و مصاف دهند، تا جهان اسلام اعاده هویت و عزت کند و ملت ایران به رتبه‌ای جهانی که استحقاق آن را دارد بار دیگر دست یابد." - مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
پیرو نشستی که در مورخ دوشنبه 8 مهر 98 مربوط به برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره، با حضور دکتر علی‌اکبر مسگر، رئیس کمیته دستگاهی هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره، در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) برگزار گردید؛ تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به نمایندگی جناب آقای دکتر حسن مروتی و دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره به نمایندگی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبد الحسین خسرو پناه منعقد گردید. همچنین به موجب حکمی از طرف حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبد الحسین خسرو پناه، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مدت 2 سال به عنوان رئیس کمیته حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) منصوب شدند.