1. ابقا جناب آقای دکتر افشین رضاخانی بعنوان رئیس گروه امور فناوری اطلاعات دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  2. ابقاء جناب آقای دکتر محمد حسین فکری بعنوان مدیر دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  3. ابقاء جناب آقای علی فاضل شیرازی بعنوان رئیس اداره ثبت نام و امور مشمولین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  4. ابقاء جناب آقای علیرضا لطفی بعنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  5. بازدید میدانی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مروتی از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

30 دی، 1398
  6. نشست رئیس محترم دانشگاه دکتر حسن مروتی با فرمانده بسیج دانشجویی استان لرستان

25 دی، 1398
  7. نشست مشترک معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه های استان لرستان در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

25 دی، 1398
  8. مراسم بزرگداشت به مناسبت عروج جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه هواپیمای اوکراینی، با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان

24 دی، 1398

شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) تسلیت باد.

ارسال شده در تاریخ :18 دی، 1398

السلام علیک یا فاطمة الزهرا (س)

ما محتاج تطهیر دعاهای خویشیم؛ محتاج تلفظ نام تو، توسل به کلام تو. ما اگر اقبالِ پیروی کردار تو را داشته باشیم، دیگر از تشنگی حقیقت خلاص می شویم. آواز و آوازه مهر تو را بادها فریاد زده اند و به گوش عالمیان خوانده اند تا دست از مکتب بی دلیل خویش بردارند و به تلاوت احکام شعور تو بنشینند.
باید زبان مادری تو را آموخت؛ زبانی که الفبای توحید را برای مهرورزی برگزیده است؛ زبانی که جز خیرخواهی و گواهی دادن به حق، روشی برای تعالی ندارد. اگر در روزگار تو نبوده ام، اگر در قریه ای که چادر شب زنده دار تو پاسبانش بوده، زندگی نکرده ام، ولی صدایت زدن را به خوبی مؤمنم. رخصت گرفته ام از خالق جهان تا تو را دوست بدارم؛ تا فرزند ولایت تو باشم و بی قضاوت از گذشته های تلخ و نادانستگی خود، پیش روی هدایت و عنایت تو زانو بزنم. برای خوش بختی من دامان عصمت تو کافی است. دستم به دامانت، مادر بخشایش جهان!

◾️فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمة الزهرا سلام الله علیها را تسلیت عرض می کنیم.