1. ابقا جناب آقای دکتر افشین رضاخانی بعنوان رئیس گروه امور فناوری اطلاعات دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  2. ابقاء جناب آقای دکتر محمد حسین فکری بعنوان مدیر دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  3. ابقاء جناب آقای علی فاضل شیرازی بعنوان رئیس اداره ثبت نام و امور مشمولین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  4. ابقاء جناب آقای علیرضا لطفی بعنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  5. بازدید میدانی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مروتی از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

30 دی، 1398
  6. نشست رئیس محترم دانشگاه دکتر حسن مروتی با فرمانده بسیج دانشجویی استان لرستان

25 دی، 1398
  7. نشست مشترک معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه های استان لرستان در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

25 دی، 1398
  8. مراسم بزرگداشت به مناسبت عروج جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه هواپیمای اوکراینی، با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان

24 دی، 1398

حضور دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه در مراسم یادبود دو تن از جان‌باختگان سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین

ارسال شده در تاریخ :24 دی، 1398

اِنَّا للّه و إِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ

سانحه غم انگیز سقوط هواپیمای مسافربری که منجر به جان باختن مسافران و خدمه پروازی و  عده‏ ای از هموطنان عزیز ما شد، موجب تألم خاطر گردید .
در همین راستا رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حسن مروتی با حضور در مراسم یادبود مهندس محسن صلاحی و مهندس مهسا امیرلیراوی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این عزیزان، برای بازماندگان آنها از خداوند طلب صبر و آرامش نمودند.