1. ابقا جناب آقای دکتر افشین رضاخانی بعنوان رئیس گروه امور فناوری اطلاعات دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  2. ابقاء جناب آقای دکتر محمد حسین فکری بعنوان مدیر دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  3. ابقاء جناب آقای علی فاضل شیرازی بعنوان رئیس اداره ثبت نام و امور مشمولین دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  4. ابقاء جناب آقای علیرضا لطفی بعنوان رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

05 بهمن، 1398
  5. بازدید میدانی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مروتی از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

30 دی، 1398
  6. نشست رئیس محترم دانشگاه دکتر حسن مروتی با فرمانده بسیج دانشجویی استان لرستان

25 دی، 1398
  7. نشست مشترک معاونین و مدیران فرهنگی دانشگاه های استان لرستان در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

25 دی، 1398
  8. مراسم بزرگداشت به مناسبت عروج جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه هواپیمای اوکراینی، با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان

24 دی، 1398

ارسال شده در تاریخ :24 دی، 1398

هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی که صبح چهارشنبه ۱۸ دی‌ماه جاری، تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد و همه مسافران جان باختند. این سانحه غم انگیز که منجر به جان باختن مسافران و خدمه پروازی و  عده‏ ای از هموطنان عزیز ما شد، موجب تألم خاطر گردید. به همین مناسبت  مراسم گرامیداشت مسافران این سانحه، با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان و هیئت رئیسه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به همت تشکل ها، انجمن ها، کانون ها و هیئت دانشجویی دانشگاه در تاریخ 24 دی ماه در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم جناب آقای دکتر سراقی رئیس محترم دفتر نهاد نمایندگی رهبری به ایراد سخنرانی پرداختند و سپس آقای کاکاوند مداحی نمودند.