مراسم بزرگداشت به مناسبت عروج جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه هواپیمای اوکراینی، با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان

ارسال شده در تاریخ :24 دی، 1398

هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی که صبح چهارشنبه ۱۸ دی‌ماه جاری، تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد و همه مسافران جان باختند. این سانحه غم انگیز که منجر به جان باختن مسافران و خدمه پروازی و  عده‏ ای از هموطنان عزیز ما شد، موجب تألم خاطر گردید. به همین مناسبت  مراسم گرامیداشت مسافران این سانحه، با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان و هیئت رئیسه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به همت تشکل ها، انجمن ها، کانون ها و هیئت دانشجویی دانشگاه در تاریخ 24 دی ماه در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم جناب آقای دکتر سراقی رئیس محترم دفتر نهاد نمایندگی رهبری به ایراد سخنرانی پرداختند و سپس آقای کاکاوند مداحی نمودند.