دیدار هیئت رئیسه و مدیران محترم ستادی دانشگاه با فرماندهی سپاه شهرستان بروجرد، در راستای گرامیداشت دهه مبارک فجر

ارسال شده در تاریخ :19 بهمن، 1398

سپاه در تاریخ شناخته‌شده‌ ما، یک پدیده‌ کم‌نظیر، شاید هم بی‌نظیری است؛ یعنی موجودی است که ولادت و رشد و نمای آن، در صحنه‌ی انقلاب، آن هم در عرصه‌ی دشوارترین آزمون‌های انقلاب بود. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی )

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که اکنون در عرصه های گوناگون کشور حضور دارد، به یک نیروی نظامی، امنیتی، سازندگی و اطلاعاتی کارآمد و خستگی ناپذیر برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل شده است. وقتی که این نیروی انقلابی تشکیل شد، می بایست از انقلاب اسلامی و دستاوردهایش که همه کفر برای نابودی و سرنگونی آن بسیج شده بود، حفاظت و پاسداری کند. پاسداران انقلاب اسلامی در این راه چنان از خود ایثار، فداکاری و رشادت به خرج دادند که امام خمینی(ره) پس از گذشت دو سال از تشکیل آن، فرمودند: اگر سپاه نبود، کشور هم نبود.

سپاه را هیچ کس بر اساس یک نقشه قبلی تأسیس نکرد. سپاه بر اساس یک ضرورت تاریخی و به صورت خودجوش به همت مردم انقلابی و جوانان مؤمن در سراسر کشور،‌ به اقتضای نیاز انقلاب اسلامی به پاسداری و دفاع از آن در برابر توطئه‌های خارجی و داخلی،‌ از متن و بطن جامعه انقلابی متولد شد. آری سپاه مولود عقل جمعی مردم مؤمن و انقلابی و بر اساس یک الهام الهی است. همان کانون الهام‌بخشی که مردم را برای ادای تکلیف و قیام در راه خدا به صحنه آورد و بزرگ‌ترین انقلاب دینی را پدید آورد، همان کانون الهام‌بخش نیز جوانان مؤمن و انقلابی را به سمت شکل‌دهی به نهاد انقلابی سپاه به عنوان یک شجره طیبه جهت داد.

در راستای گرامیداشت دهه فجر و تکریم مقام شامخ سبز قامتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، هیئت رئیسه و مدیران محترم ستادی دانشگاه با فرماندهی سپاه شهرستان بروجرد دیدار نمودند. در این دیدار رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مروتی ضمن تبریک ایام الله فجر و همچنین تسلیت شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمودند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک شجره طیبه برای جهان اسلام و برخواسته از بدنه جامعه و مردم است. ایشان متذکر شدند، امروزه همه آحاد مردم خود را پاسدار می‌دانند و این حرکت آمریکا باعث شد بیش از گذشته پشتیبان پاسداران انقلاب اسلامی باشند. همچنین جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین رایگان، معاون محترم دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه، بیان نمودند، رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و اقتدار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باعث شد که نه تنها دشمن به اهداف خود دست نیابد بلکه سایر گروهک‌ها که برای ناآرام کردن منطقه به وجود آورده بود نیز از بین بروند.

در ادامه جلسه فرمانده محترم شهرستان بروجرد جناب آقای سرهنگ سوری، ضمن تقدیر و تشکر از حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)، اشاره نمودند، آمریکا در برابر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به زانو در آمد و یکی از عواملی که باعث شد رئیس جمهور آمریکا این حرکت را در مقابل سپاه پاسداران انجام دهد ناتوانی و شکست در مقابل آن بود.