بازدید میدانی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مروتی از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

ارسال شده در تاریخ : 21 بهمن، 1398

جناب آقای دکتر مروتی رئیس محترم دانشگاه به صورت میدانی از پروژه های در حال اجرای دانشگاه از نزدیک بازدید به عمل آوردند. در این بازدید اعضای محترم شورای فنی دانشگاه به ارائه توضیحات در مورد روند پیشرفت این پروژه ها پرداختند.

پروژه اولی که مورد بازدید قرار گرفت سردرورودی دانشگاه بود. این پروژه با مساحت ساختمان نگهبانی در سه طبقه به  اندازه 150 مترمربع،  به صورت سازه فولادی- بتنی با ارتفاع کل ساختمان  12 متر، طول 35 متر و محوطه سازی 2100 مترمربع  در اسفند 1396 شروع به ساخت گردیده است.

پروژه بعدی فاز دوم مسجد بود. پروژه فاز دوم مسجد  با مساحت 850 مترمربع به صورت سازه بتنی در یک طبقه توسط شرکت تنش سنج زاگرس در آذر ماه سال  1396 شروع به ساخت گردیده است.

پروژه بعدی خوابگاه شماره 2 دانشجویی بود. پروژه توسعه خوابگاه دانشجویی  با مساحت هر طبقه 500 مترمربع به صورت سازه بتنی با تعداد طبقات 4، در مجموع با مساحت  کل 2000 مترمربع در فروردین ماه 1398 توسط شرکت اکباتان سازان کسری شروع به کار نموده است. در حال حاضر نیز پروژه مذکور در مرحله اجرای سقف همکف می باشد.

علاوه بر پروژه های مذکور، از موتورخانه دانشگاه، محوطه فضای سبز، پل عابر پیاده ورودی دانشگاه و چند حوزه دیگر بازدید به عمل آمد و مقرر شد هرچه زودتر موارد و مشکلات موجود در مسیر پیشرفت این پروژه ها توسط شورای فنی بررسی و رفع گردد.

در این بازدید میدانی، رئیس محترم دانشگاه و اعضای شورای فنی با حضور در کنار قبور مطهر شهدای گمنام و قرائت فاتحه یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشتند.