پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت ۲۲ بهمن

ارسال شده در تاریخ :21 بهمن، 1398

باسمه تعالی
إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِم “خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر آنکه آن قوم خود به تغییر آن همت گمارند” (رعد ، 11)
دهه فجر هر سال یادآور به ثمرنشستن نهضتی است که با آرمان توحید و عدالت و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، ملتی را به خروش آورد و تاریخ را دگرگون ساخت. حضور هدفمند و عظیم ملت ایران در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن فرصتی بسیار مناسب برای تجدید بیعت با آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی است و دشمنان این نظام با وجود گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب و با بکارگیری تمام قوای شیطانی خود هنوز نتوانسته اند که مانعی در مسیر تحقق اهداف متعالی این نظام اسلامی شوند. رمز پیروزی این انقلاب وحدت است.
 22 بهمن ۵۷ حادثه مهم و حیرت انگیزی برای جهانیان بود، حادثه ای که از یک طرف تمام معادلات سیاسی استعمار را در ادامه سلطه و تقسیم استعماری جهان برهم زد و از طرف دیگر یکی از استوارترین رژیم های وابسته را ریشه کن کرد. ۲۲ بهمن یادآور حضور منسجم مردم ایران برای آزادی از زیر سلطه رژیم منحوس پهلوی است.
اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن ایام الله ۲۲ بهمن و تجدید میثاق با  شهیدان و امام شهداء در جهت پیروی از منویات مقام عظمای ولایت، نظر به حساسیّت خاص این مقطع زمانی و به پاس گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید والامقام سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی و در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، از مجموعه آموزش عالی کشور و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) و آحاد مردم شریف و فرهیخته شهرستان بروجرد، دعوت می نمایم تا با حضور منسجم و فعّال خود در راهپیمایی۲۲ بهمن یک بار دیگر نقشه های شوم دشمنان را در نطفه خفه نمایند و شعله های امید را در دل مردم برای توسعه و پیشرفت در همه حوزه ها روشن کنند و عزم مسئولین را برای خدمت به مردم دو چندان نمایند .

حسن مروتی
رئیس دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره)