حضور پر شور اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن

ارسال شده در تاریخ :22 بهمن، 1398

والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است. ( سردار رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی )

22 بهمن در حیات تاریخی و ملی کشور و هدایت سرنوشت ملت ایران به سوی حق و صلاح نقش بزرگی داشته است. دشمنان سعی میکنند انقلاب را از یاد مردم ببرند؛ اما دهه فجر، انقلاب را به یاد مردم می آورد. سعی می کنند امام را از یاد مردم ببرند؛ اما دهه فجر، تجسّم اراده و عظمت امام بزرگوار ماست. اگر انقلاب اسلامی و امام بزرگوار ما نبود و اگر اسلام پرچمدار انقلاب و تحوّل در این کشور نبود، هیچ امیدی وجود نداشت که سلطه امریکا و حکومت دیکتاتورى پهلوی از این مملکت برکنده شود.

روز ۲۲ بهمن و راهپیمائی ۲۲ بهمن مظهر اقتدار ملی است؛ مظهر اقتدار ملت ایران است؛ مظهر حضور مردمی و اراده و عزم ملی ملت ایران است که مرد و زن و پیر و جوان، در همه‌ی شرایط به خیابان ها می آیند و خودشان را در سرتاسر کشور در مقابل چشم بینندگان قرار می دهند؛ راهپیمایی بیست ‌و دوم بهمن در جهان یک پدیده بی نظیر است؛ هیچ کشوری در هیچ مراسمی چنین اجتماعی را در شهرهای بزرگ و کوچک به خود نمی بیند و به یاد ندارد.

امام خمینی ( ره) فرمودند تمام ملت بی استثنا مسئول هستیم در مقابل خدای تبارک و تعالی برای این امانت، این اسلام که امانت است و دست ماست.اگر ما به این امانت خدای ناخواسته خیانت بکنیم این یک گناهی است که معلوم نیست که آمرزیده شود.

دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی (ره) با حضور پر شور خود در این راهپیمایی، دیگر بار، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی تجدید میثاق و خشم و انزجار خود را نسبت به جامعه‌ی استکبار جهانی ابراز نمودند. در پایان مراسم قطعنامه پایانی راهپیمایی ٢٢بهمن  ١٣٩٨ بروجرد توسط جناب آقای مجید مهدوی دبیر محترم تشکل وارثین دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره ) قرائت گردید.