برگزاری مراسم گرامیداشت دهه ‌فجر با حضور خانواده بزرگ دانشگاه و تقدیر از فرزندان ممتاز تحصیلی اساتید و کارمندان

ارسال شده در تاریخ :23 بهمن، 1398

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر مراسمی با حضور خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی‌ (ره) و هیئت رئیسه محترم دانشگاه در تاریخ 23 بهمن در سالن همایش دانشکده فنی برگزار شد. در این مراسم پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپ، رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مروتی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تبریک دهه مبارک فجر و تبریک و تسلیت چهلم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمودند، رفتارها، کردارها و تفکرات ما قطعا اثرپذیری علمی و مستقیم بر تربیت و جامعه پذیری فرزندان ما دارد. امیدوارم نسلی را تربیت کنیم که دوستدار کشور عزیزمان ایران باشد، نسلی که دوستدار همنوع خود باشد. حاج قاسم سلیمانی نمونه عملی این نوع تربیت بود که می تواند الگوی بسیار خوبی برای ما باشد. در پایان مراسم نیز از فرزندان ممتاز تحصیلی اساتید و کارمندان تقدیر به عمل آمد.