پیام دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

ارسال شده در تاریخ :22 اسفند، 1398

"بسم ربّ الشهداء و الصدیقین"
»تکریم شهیدان به آن است که این ملت هرگز در برابر سلطه گران مستکبر سرخم نکنند. یاد شهیدان باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد«      مقام معظّم رهبری (مد ظلّه العالی)

سلام و درود بر ارواح مطهر شهداء، آنان که با گذشتن از جان استقلال، آزادی و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای دولت و ملت شریف ایران رقم زدند. شهید، با شهادت خویش از یک سو با فانی نمودن خویش، به حیات طیّبه الهی نائل می شود و از سوی دیگر به مقام «عند ربّهم یُرزقون» می رسد.  شهادت، اعجاز ایمان برای پیوستن به سرچشمه‌های نور جاویدان هستی است و شهیدان، پاسدارانِ شایسته شاخص های انسانیت‌اند که خون سرخ و مقدسشان، همواره نگهبان ارزش‌های اصیل فرهنگ ایرانی- اسلامی و ضامن انتقال این ارزش‌های بایسته به نسل‌های آینده این مرزوبوم کهن بوده است.
 "روز شهید" و تکریم مقام شامخ شهداء، آئینی دیرپا است که سابقه آن به صدر اسلام می رسد. آنچه شهیدان را در اذهان و خاطرات ماندگار می کند منبع جوشانی به نام «مکتب عاشورا» است. رسم پاسداشت شهید و تکریم شهداء از درس های مکتب تعالی بخش و انسان ساز عاشورا است. قطعا آنچه از شکوه ایمان و رستگاریِ آزاد بودن در سینه پاک روزگارمان جاری است، از برکت نفوس روحانی و حضور آسمانی شهداست. در آستانه گام دوّم انقلاب ؛ شهادت شهید والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، «از الطاف خفیّه الهی» و الگوی مجسّم ارزشهای انقلاب اسلامی بود. از ایمان و اخلاص تا مجاهدت و انقلابی گری، از یاری مظلومان و مستضعفان تا استکبار ستیزی، از اشداء علی الکفّار تا رحماء بینهم و از دغدغه منافع ملّی تا مصالح امّت اسلامی و مهمتر از همه، از ولایت پذیری و تبعیّت محض از ولی فقیه زمان تا ولایت و محبّت اهل بیت(ع) و آن چیزی بود که باید حیات طیّبه انقلاب اسلامی برای گام دوّم انقلاب را مانند روحی تازه بر پیکره امّت انقلاب اسلامی می دمید.
اینجانب فرارسیدن ۲۲ اسفند؛ روز بزرگداشت شهداء و سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به فرمان داهیانه حضرت امام خمینی (ره) ، محضر همه شهداء ، جانبازان و ایثارگران معزّز انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس ، شهدای مدافع حرم ، شهدای عرصه علم و جهاد ، خانواده‌های معظّم و مکرّم شهداء ، مجموعه آموزش عالی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) ، خاصّا خانواده های معظّم شهدای دانشجو و ایثارگران سرافراز این دانشگاه و مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان بروجرد تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزونشان را از خداوند متعال خواستارم. امیدوارم با استعانت از الطاف الهی ؛ رضایت شهدای معظّم و دعای خیر خانواده معزّز آنان و همرزمان ایثارگرشان توشه آخرتمان گردد.

حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)