پیام تبریک دکتر مروتی ، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت سال نو شمسی ۱۳۹۹

ارسال شده در تاریخ :01 فروردین، 1399

به نام آفریننده زیبایی ها

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
بار دیگر نوروز با تمام زیباییهایش فرا می رسد،بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و بار دیگر طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می شود.
قرنهاست كه نوروز در كنار مردم و همراه و همگام با ملت ما زندگي مي‌كند.اين بار هم نوروز ۱۳۹۹ از راه مي‌رسد تا مثل همه نوروزها پيام‌آور نشاط براي مردم ما باشد. نوروز مي‌آيد تا دگرگوني طبيعت را به ما گوشزد كند و از ما بخواهد تا همراه با تغيير و تحول در طبيعت، ما نيز با هدف بهتر شدن متحول شويم.
اینجانب  آغاز سال ۱۳۹۹ هجری شمسی و فرا رسیدن بهار پرطراوت ، این نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت  که از طرف رهبر معظّم انقلاب (مدظلّه العالی) به نام جهش تولید مزیّن شده است، خدمت اعضاء محترم هیات علمی، کارمندان خدوم و پرتلاش، دانشجویان عزیز و خانواده‌های محترم آنها همچنین مردم فهیم و فرزانه شهرستان بروجرد تبریک و تهنیت عرض  می نمایم و از خداوند منّان برای مجموعه آموزش عالی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) آرزوی سالی پر برکت همراه با نیک‌روزی، عافیت و موفقیت مسئلت دارم و امیدوارم در سال جدید بیش از پیش در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق اهداف دانشگاه حرکت نمائیم.

حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)