نشست رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حسن مروتی، با آقای جعفری رئیس جدید بانک ملی شعبه دانشگاه

ارسال شده در تاریخ : 18 خرداد، 1399

در تاریخ 20 اردیبهشت ماه، نشستی مابین رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)، جناب آقای دکتر مروتی و آقای جعفری رئیس جدید بانک ملی شعبه دانشگاه برگزار شد. در این نشست رئیس محترم دانشگاه، ضمن عرض خوشامد گویی و خیر مقدم به میهمانان حاضر در نشست به ویژه جناب آقای جعفری رئیس جدید بانک ملی شعبه دانشگاه و همکاران محترم آنها و ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات میهمانان حاضر، همچنین عرض تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع)، کریم اهل بیت، به معرفی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) پرداختند و تاکید کردند دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) به عنوان محور آموزش عالی در شهرستان بروجرد، یکی از اهداف اصلی سند چشم انداز خود را تعامل موثر و سازنده با همه دستگاه های اداری می داند. در ادامه جلسه ضمن قدردانی از زحمات جناب آقای مرادی رئیس سابق بانک ملی شعبه دانشگاه، در مورد ارتقاء فرایند تعاملات سازمانی بین دو مجموعه بحث و تبادل نظر شد.