پیام تبریک دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) ، به مناسبت روز بسیج اساتید

ارسال شده در تاریخ :31 خرداد، 1399

«بسم ربّ الشهداء و الصدیقین»
مرحوم شهید چمران حقّاً یک نمونه و مظهری بود از آن چیزی که انسان دوست می‌دارد تربیت جوانان ما و دانشگاهیان ما به آن سمت حرکت بکند... در دانشگاه پرورش انسانِ در تراز شهید چمران لازم است.
مقام معظّم رهبري (مدظلّه العالي)
سي و يك خرداد 1360تداعي گر حیات با برکت و شهادت با اخلاص بسيجي همراه و همدرد برای خانواده بزرگ عشق و ایثار و مقاومت، از جبل عامل تا دهلاویه است ؛ اطلاق اين روز به نام "بسيج اساتيد" جلوه‌اي از ويژگي‌هاي او را در جامعه زنده نگه مي‌دارد و پيام آور رسالتي سنگين براي  قشر عظيم نخبگان جامعه است.
شهيد دكتر مصطفي چمران ؛((سردار پر افتخار اسلام، مجاهد بیدار و متعهّد راه تعالی و پیوستن به ملأ اعلی‌)) ،شخصيتي ممتاز، علمي، متديّن و انقلابي بود كه در ابعاد گوناگون الگويي زنده و قابل اتكاء براي جامعه و به ويژه دانشگاهيان به شمار مي‌رود. 39 سال از پرواز عارفانه و جاوداني او مي‌گذرد، اما روزهاي پرتكاپو، تلاش‌هاي صادقانه همراه با تركيبي از علم و عمل، بي‌اعتنا به پيرايه‌هاي دنيوي به رغم امكان برخورداري از همه آن‌ها فراموش‌شدني نيست، به حق وي استادي بود كه علم، عمل و اخلاق همراه با بصيرت و بردباري كه ويژگي بسيجي بودن است را با اين مقام تركيب كرد. شهید دکتر مصطفی چمران نمونه واقعی از یک شخصیت علمی بسیجی با افکاری انقلابی بود که فرهنگ فداکاری و ایثار را به فعلیت رساند. او به این یقین رسیده بود بود که بسیج حرکتی برآمده از هویت و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی و نمونه عالی درک معنوی و غیرت ملت ایران برای دفاع از شرف و عزت این سرزمین می باشد.
قطعا منویّات رهبر معظّم انقلاب(دامت برکاته) بهترین راهبرد برای اساتید بسیجی مي باشد همان گونه که؛ بسیج را رمز پایداری و ماندگاری و عزت ملّی نامیده و حضور بسیج در همه صحنه¬ها و عرصه¬ هایی که انقلاب اسلامی به آن نیازمند است را کلید طلایی حل مشکلات کشور نامیدند و همواره با توصیفی کم نظیر از این نهاد مقدّس حمایت و بر تقویت بسیج پافشاری فرموده¬اند: « فرهنگ بسیجی، فرهنگ معنویت است، فرهنگ شجاعت است، فرهنگ غیرت است، فرهنگ استقلال و آزادگی است. فرهنگ اسیر خواست¬های حقیر نشدن است، خواست¬های زندگی برای همه مهم است، اما آنچه مهمتر است آرمان¬ها است، ارزش¬ها، هدف است» آن¬ها را باید مقدم داشت.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز عروج ملکوتی و غرور آفرين شهادت استاد والامقام دکتر شهيد مصطفی چمران، روز بسیج اساتید را به محضر رهبر فرزانه انقلاب (مد ظلّه العالی)،جامعه دانشگاهي به ويژه اساتيد بسيجي دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) همچنين خانواده معزّز شهداء،جانبازان،آزادگان،رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس شهرستان بروجرد و آحاد بسیجیان غیرتمند و با بصیرت ایران اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متّعال سربلندی همه اساتید بسیجی را در پاسداری و صیانت از نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران در سایه توجّهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای خردمندانه و حکيمانه رهبر معظّم انقلاب(دامت برکاته) ،مسئلت می نمایم.

حسن مروتي
رئيس دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)