پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله بروجردی(ره) به مناسبت ولادت با سعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت

ارسال شده در تاریخ :03 تیر، 1399

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
دختران عزیزم! آگاهی‌هایتان را بیشترکنید. مطالعه، تحقیق، ورود به مسائل روز و اهتمام به کار‌های دینی، جزء وظایف مسلمی است که زنان باید خود را موظف به انجام آن‌ها بدانند.

مقام معظّم رهبري (مدظلّه العالي)
دهه اول ذی القعده ، که به نام دهه کرامت نامگذاری شده است ایام بسیار مبارک و پر برکتی است که در آن به واسطه میلاد انوار الهی ، عرش شکوفه باران است و فضا آکنده از عطر حضور ملائک مقرّبی است که زانوی ادب بر زمین نهاده اند. دهه كرامت؛ ايام جشن و سرور ولادت سه نور تابناك از سلاله پاك نبي(ص) است كه وجود مطهّرشان، زينت بخش خاك مقدّس ايران اسلامي شده است. ايامي كه به يمن ميلاد فرزندان همام امام موسي كاظم(ع)، رحمت و كرامت الهي بر  اين سرزمين تابيدن گرفته و شور و شادي را ميهمان دل هاي شيفتگان و دلدادگان به اهل بيت عصمت و طهارت (ع) مي كند.
آسمان چشم گشاده تا از انوار الهی معصومه اهل بیت نورانی شود و ظرف دلش را پر از پرواز فرشتگان سازد. زمین دل گشوده تا همه عطشش را با کرامت کریمه اهل بیت سیراب سازد. زمان، هروله می کند تا هلال ذیقعده را در آغوش کشد و از خبر ولادتِ نوری از انوار ولایت در مهد امامت و وصایت، سرشار شور و مستی شود. سلام بر دیدگان معصومی که عصمت، ناخدای دریای نگاهش بود. ولادت حضرت معصومه(س) طلوع حیا، عفاف، پاکدامنی و عشق به خوبی هاست. حضرت معصومه (س)،  ماه تابانی است که از برج امامت طلوع کرده و در آغوش امامت تربیت یافته، دختری که در خاندان پیامبر، لقب کریمه اهل بیت را به خود اختصاص داد .
اول ذیقعده سالروز میلاد مبارک حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت که به نام معطّر حضرتش به نام "روز دختر" مزیّن گشته است، فرصتی مغتنم جهت تعظیم به این بانوی بزرگوار و تکریم دختران پاک سرشت میهن مهربانی ها  است . بدون شک جامعه ایران اسلامی از همیشه تا حال به وجود دختران عفیفه وبا وقار که در تمامی عرصه های علمی فرهنگی واجتماعی نقش آفرین بوده اند به خود می بالد . قطعا دختران امروز و مادران فردا كه نقش بسیار حساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه دارند، با تاسّي از اسطوره علم و عفاف حضرت فاطمه معصومه(س)، و با الگوپذیری از ایشان در زمینه تعالی معنوی، اخلاقی و علمی نسل هاي آينده گام بر مي دارند.
اينجانب فرارسیدن ولادت با سعادت قدسیه مطهّره، شفيعه روز جزاء، بانوي كرامت، كوثر فاطمي، حضرت فاطمه معصومه "سلام الله علیها" ؛روز دختر و آغاز دهه نوراني کرامت را خدمت دختران نجیب این مرز و بوم خصوصا خانواده بزرگ دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) و همچنين مردم شريف و ولايتمدار شهرستان بروجرد تبریک و تهنيت عرض نموده و از خداوند سبحان توفیق کسب معرفت اهل بیت "سلام الله علیها" و بهره مندی از سیره و روش زندگي این بانوی عفیفه به منظور رشد معنوی، علمی و اخلاقی ، عزّت و سربلندی همه زنان و دختران سرزمینم را خواستارم.
حسن مروّتي
رئيس دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)