پیام تبریک جناب آقای دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت هفته بسیج

ارسال شده در تاریخ :04 آذر، 1399

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »
بسیج در واقع، مظهر عشق و ایمان و آگاهی و مجاهدت و آمادگی کامل، برای سربلند کردن کشور و ملت است.
مقام معظّم رهبري (مدظلّه العالي)
پنجم آذرماه 1358 سالروز تشکیل بسیج مستضعفان یک ابتکار و دور اندیشی بی بدیل بنیانگذار کبير انقلاب بود که مبتنی بر اندیشه انقلاب و اسلام شکل گرفت و می توان آنرا از مهمترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي به شمار آورد. همه ما امروز می توانیم ثمرات حماسه آفريني‌ها، فداكاري‌ها و تلاش هاي اين نهاد ارزشمند انقلابي و مردمي را در تمام دوران حیات پر برکت انقلاب اسلامی مشاهده کنیم.
 بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین حدیث عشق می دهد. بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سرداده اند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نموده اند.
ماهيت نهاد تعالي بخش بسيج؛ مصداقی عینی برای این فراز نورانی قرآن کریم "أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ" است که منشوری از خوبی‌ها وخدمات را هنرمندانه نورافشانی می کند.
بسیجی، مدرسه است، فرهنگ است، نوعی بودن است، گونه ای اندیشیدن است، و یک آرزوی بزرگ است که در روزگار ما اجابت شده است.
قطعا؛ بسیج و بسیجی نماد اخلاص و تداعی گر ایثار و دلاوری، پرچمدار ولایت مداری، شکوه جهاد و خدمت رسانی خالصانه، صادقانه و بی منت و سمبل مقاومت در برابر ظلم است؛ در واقع امروز بسیج تنها یک نهاد نیست بلکه یک تفکر و منش است؛ اندیشه و تفکر بسیجی به عنوان فراگیرترین و ماندگارترین اندیشه، همواره تفکری پویا، زنده و مصون بخش کشور، در مقابل تمامی حوادث ، تهدیدات و ناملایماتی است که به جامعه شور ، نشاط و حیات می بخشد.
بسیج در تمامی افتخارات نظام جمهوری اسلامی سهیم بوده و بسیجیان در تمامی عرصه‌های علمی و فکری و دفاع از ارزش‌های والای انقلاب همواره الگو و پیشگام بوده‌اند؛ آینده‌نگری باغبان این شجره طیّبه، حاکی از ترسیم افقی روشن و امیدوار کننده است که ان‌شاالله به ظهور منجی عالم بشریت ختم خواهد شد و بسیج لشکری مخلص و ذخیره برای آن حضرت خواهد بود.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام هشت سال دفاع مقدس ، شهدای گرانقدر مدافع حرم، جانبازان سرافراز، ایثارگران صبور و آزادگان سربلند، 5 آذر ماه سالروز تاسیس بسیج مستضعفین و هفته گرامیداشت بسیج  را خدمت تمامی بسیجیان کشور، مردم ولايت مدار و بسيجي شهرستان بروجرد به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره) اعم از بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارمندی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان عزّت، اقتدار و سربلندی ایران اسلامی را در پرتو توجّهات امام زمان(عج الله) و زعامت و رهبری فرماندهی معظّم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظلّه العالي) مسالت مي نمايم.

حسن مروّتي
رئيس دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)