پیام جناب آقای دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت ورود دانشجویان جدید الورود

ارسال شده در تاریخ :04 آذر، 1399

به نام خداوند لوح و قلم    حقیقت نگار وجود و عدم

طالِبُ العِلمِ رُکنُ الإسلامِ و یُعطی أجرَهُ مَعَ النَّبِیِّینَ
جوینده دانش، رکن اسلام است و مزدش با پیامبران داده می شود.   پيامبر اکرم (ص)

توفیق ورود به دروازه های دنیای علم و دانش، یکی از موهبت های الهی است که هر انسانی بی شک در سایه تلاش و تکاپو در کسب دانش، از این موهبت بهره خواهد جست.
دانشگاه به عنوان نهادي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و همچنین كانون تفكر و جوشش فكري در جامعه محسوب شده و در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعه دانشگاهي فرض است كه با ايجاد فضايی همراه با نشاط، در مسیر پويايی علمی و فرهنگي هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی) در محيط دانشگاه تلاش نمايند. دانشگاه كانون جوشش آفرينندگي و نوآوري است و دانشگاهيان، رهنوردان گذر از مرزهاي دانش و دستيابي به ناپيداها و نادانسته هايند.
هرچند شروع سال تحصيلي 1400 - 1399 برای دانشجویان عزیز نوورود به جهت رعایت اصول بهداشتی و صیانت از سلامتی دانشجویان به شکل حضوری نخواهد بود ،ولی طراوت ورود جمع جدید دانشجویان به محیط دانشگاه همواره نشاط انگیز و امید بخش است.
فرزندان عزیزم؛
 اینک که شما منتخبین جامعه جوان و فرهیخته میهن ايران اسلامی عزيز ، توفیق تحصیل در دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) پیدا کرده اید، لازم می دانم، این افتخار و این مسئولیت بزرگ را به شما و خانواده های محترمتان تبریک عرض نمایم.

ما بر این باوریم که جوانان و دانشجویان پر تلاش دانشگاه، سرمایه‌ های ارزشمند توسعه و پیشرفت کشور هستند که با اندیشه ‌های متعالی و همت بلند، نقشی بی‌ بدیل و تأثیرگذار در چشم ‌انداز تکاملی ایران سرافراز خواهند داشت. تحقق این امر، مجاهدت علمی و عزمی راسخ را می طلبد که شما عزيزان و ان شاءالله دانش آموختگان نخبه فردای دانشگاه، از آن برخوردارید.
شما نورچشمان و سازندگان فردای این دیار سرافرازید و یقیناً سکّان هدایت کشتی آیندگان این مرز و بوم نخبه پرور در زمانی نه چندان دور به دستان پر توان و کارآمد شما سپرده خواهد شد و دیر نباشد روزی که توشه افتخارات ما به زیور توان، دانش و همّت بلندتان آراسته گردد.
اميد است به فضل الهي در جهت تهذيب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم. پایداری و دستیابی به مدارج علمی، توام با سعادت و بهروزی براي شما عزيزان از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

حسن مروّتي
رئيس دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)