مراسم آیین معارفه دانشجویان نوورود

ارسال شده در تاریخ :04 آذر، 1399

امروز سه شنبه 4 آذر 1399 مراسم آیین معارفه دانشجویان نو ورود به صورت مجازی برگزار گردید. بعداز قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ، دکتر حسن مروتی ، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به ایراد سخنرانی پرداختند.

ایشان ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود فرمودند: زندگی دانشجویی زندگی خاصی است که یکی از مهمترین کارهایش ساختن زندگی علمی و زندگی اخلاقی دانشجویان است‌. در اینجا بنای زندگی اخلاقی زندگی شما گذاشته میشود. خیلی از سرمایه های معنوی هم در همین چهار سال ایجاد میشود و خمیر مایه درونی انسان باید حفظ شود که خود شما مسئول حفظ آن هستید از طریق مطالعه متون اسلامی و رعایت موازین اخلاقی که روح انسان را پرورش میدهد.
در ادامه برنامه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر سراقی مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری فرمودند: کسب دانش در مقطع دانش آموزی با مقطع دانشجویی متفاوت است . اگر در آنجا به شما دانش ، آموزش داده می‌شد، در اینجا محور خود شما هستید که کوشش علمی و پویش علمی و جستجو گری در عرصه های مختلف علم را شما باید عهده دار شوید، و استاد در حد زمینه سازی و به اصطلاح امور مقدماتی است و دانشگاه در خدمت شماست. دانشگاه باعث میشود که پی ریزی علمی شما شکل بگیرد ، برای همه شما دانشجویان آرزوی موفقیت میکنم.

سپس دکتر افشین رضاخانی سمیناری در رابطه با سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی ارائه دادند.

در ادامه مراسم، دانشجوی نخبه سرکار خانم نرگس خوشکلام(دانش آموخته کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی و دانشجوی دکترای تخصصی جامعه شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز) و دانشجوی نخبه جناب آقای جواد ترکاشوند(دانش آموخته کارشناسی شیمی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی و دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی تجزیه  دانشگاه تهران) به ارائه سخنرانی پرداخت.

سپس نیایش نامه دانشجویان جدالورود توسط سرکار خانم احدی (اولین دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته اقتصاد آموزش با معدل ۱۹/۵۳ از دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی) قرائت شد.

و در پایان مراسم میثاق نامه دانشجویان جدالورود دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) توسط استاد ارجمند جناب آقای دکتر زرگریان عضو محترم هیات علمی رشته حقوق قرائت شد.