پیام دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت سالروز شهادت 68 دانش آموز شهرستان بروجرد

ارسال شده در تاریخ :21 دی، 1399

«بسم ربّ الشهداء و الصدیقین»

« وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِی سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ » (169، آل عمران)
 هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این جوانان شهید است. آنچه مهم است حفظ راه شهداست، یعنی پاسداری از خون شهدا، این وظیفه اول ماست.

مقام معظّم رهبري (مدظلّه العالي)

شهادت، اوج تعالی انسان است. شهادت، فناشدن انسان برای نیل به سرچشمه نور و نزدیک شدن به هستی مطلق است. ﺩﺭ ﺑﯿﺴﺘﻢ ﺩﯼﻣﺎﻩ 1365 ﻭ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺣﻤﻼﺕ ﻣﻮﺷﮑﯽ ﺭﮊﯾﻢ ﺑﻌﺜﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﻪ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺷﻬﯿﺪ ﻓﯿﺎﺽ ﺑﺨﺶ ‏( ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎﺋﯽ ‏) ﻭ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻣﺠﺘﺒﯽ ‏( ﻉ ‏)  شهرستان ﺑﺮﻭﺟﺮﺩ 68 ﺩﺍﻧﺶﺁﻣﻮﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻪ ﻓﯿﺾ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ. سلام و درود بر ارواح مطهر شهداء، آنان که با گذشتن از جان استقلال، آزادی و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای دولت و ملت شریف ایران رقم زدند. شهید، با شهادت خویش از یک سو با فانی نمودن خویش، به حیات طیّبه الهی نائل می شود و از سوی دیگر به مقام «عند ربّهم یُرزقون» می رسد.  شهادت، اعجاز ایمان برای پیوستن به سرچشمه‌های نور جاویدان هستی است و شهیدان، پاسدارانِ شایسته شاخص های انسانیت‌اند که خون سرخ و مقدسشان، هماره نگاهبان ارزش‌های اصیل فرهنگ ایرانی- اسلامی و ضامن انتقال این ارزش‌های بایسته به نسل‌های آینده این مرزوبوم کهن بوده است.
اينجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره کلیه شهداء والامقام، فرا رسیدن ايام شهادت مظلومانه مجاهدین عرصه کسب علم و معرفت؛ شهداي والامقام دانش آموز حمله موشکي دي ماه 1365 شهرستان بروجرد،محضر قدسی حضرت بقیة الله الاعظم (روحی و ارواحنا له الفداء) ،مقام معظّم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، ملت شهيد پرور ایران، خانواده مکرّم اين شهداي والامقام، مجموعه آموزش عالي کشور به ويژه خانواده بزرگ دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره) و همچنين مردم شهید پرور و ولايت مدار شهرستان بروجرد تسلیت عرض نموده و از خداوند سبحان برای روح ملکوتي امام راحل و همه شهدای عزیز انقلاب اسلامی به ويژه شهداي دانش آموز علوّ درجات و پاداش الهی را مسألت مي نمايم.
حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)