اطلاعیه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت با سوابق تحصیلی سال 1399

ارسال شده در تاریخ :24 دی، 1399

به اطلاع پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت با سوابق تحصیلی در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) می‌رساند ثبت نام مجازی (اینترنتی) دانشگاه از روز سه شنبه مورخ 1399/10/23 در سایت دانشگاه، قسمت پرتال آموزشی (سامانه گلستان) آغاز می گردد. همچنین پذیرفته شدگان از شنبه مورخ 1399/10/27 جهت ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده  به  سازمان مرکزی دانشگاه (حوزه آموزش ) مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری:

1. اصل و کپی مدرک دیپلم نظام 3-3-6 یا اصل مدرک دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی نظام سالی واحدی یا اصل مدرک دیپلم نظام قدیم
  2. اصل و کپی کارنامه فارغ التحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی(برای نظام سالی واحدی)
  3. سه قطعه عکس
  4. کپی کامل تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
  5. اصل مدرک کارشناسی (برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد)، دانشجویان مقطع کارشناسی که تاکنون موفق به اخذ مدرک کارشناسی خود نشده اند تنها تا تاریخ 30/11/1399 فرصت دارند با ارائه مدرک فارغ التحصیلی خود تا تاریخ مذکور در دانشگاه ثبت نام نمایند.
  6. اعلام کد پیگیری تائیدیه تحصیلی برای دیپلم متوسطه نظام قدیم، دیپلم متوسطه نظام 6.3.3، دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی نظام سالی واحدی (دانشجویان می بایست جهت دریافت تائیدیه تحصیلی، از طریق لینک موجود در سامانه گلستان یا با مراجعه به: سامانه بر خط به آدرس سایت:https://emt.medu.irجهت دریافت مدرک تائیدیه تحصیلی خود و دریافت کد پیگیری مدرک خود اقدام فرمایند)..

(((( فایل راهنمای ثبت نام)))

((( سامانه گلستان)))