آغاز نخستین جشنواره ایده‌پردازی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی

ارسال شده در تاریخ :24 دی، 1399

نخستین دوره جشنواره ایده‌پردازی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) تحت عنوان ایده‌های من توسط مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه به منظور ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و کارآفرینی و در راستای شعار دانشگاه یعنی فرصت سازی و جامعه محوری از آغاز شد.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس my-ideas.ir  یا  idea.abru.ac.ir در این جشنواره شرکت نموده و از طریق اپلیکیشن ستاره پانصد *500  و یا از طریق صفحه زیر ایده‌ خود را در قالب یک ویدیو یا صوت یک دقیقه‌ای ارسال نمایند.

وبسامانه ارسال ایده

راهنمای نخستین دوره جشنواره ایده‌های من

این جشنواره از بیست و چهارم دی‌ماه ۱۳۹۹ آغاز شده و متقاضیان تا پانزدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۹ فرصت دارند ایده‌های خود راه به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. موضوع دوره نخست جشنواره کسب‌وکارهای آنلاین با رویکرد کارآفرینی و محورهای سلامت، آموزش، گردشگری و مدیریت پسماند آنلاین است.

ایده‌های‌ من زیست‌بومی برای ایده‌های دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و فناوران با فراهم آوردن فضایی برای ایده‌پروری، مهارت افزایی و آمایش کسب‌وکارهای نوین و نوپا است. به دلیل شرایط موجود و فراگیری ویروس کرونا در کشور، جهت حفظ سلامت مخاطبین، این دوره از جشنواره به صورت مجازی برگزار می‌گردد.