1. تقدیر حجه الاسلام والمسلمین مهران ایلخانی مدیر حوزه علمیه ولیعصر(عج) سامن از دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه

11 اسفند، 1399
  2. ولادت با سعادت حضرت علی (ع) امیر مؤمنان و روز پدر مبارک.

06 اسفند، 1399
  3. پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر

06 اسفند، 1399
  4. برگزاری مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره ایده‌های من، با حضور هیئت رییسه محترم دانشگاه و سرکار خانم حسن پور

06 اسفند، 1399
  5. بازدید سرکار خانم دکتر حسن پور، رئیس محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان، از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

06 اسفند، 1399
  6. برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت امیر المؤمنین علی «علیه السلام» با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه

06 اسفند، 1399
  7. پیام تبریک دکتر مهدی کماسی رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت گرامیداشت روز مهندس

05 اسفند، 1399
  8. نتایج نهایی نخستین دوره مسابقه ایده‌های من

03 اسفند، 1399

پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت ۲۲ بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

ارسال شده در تاریخ :21 بهمن، 1399

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
بیست و دوم بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت.  .   مقام معظّم رهبری(مدظلّه العلی)
«والفجر» سوگند همیشه برپا و بر جای ازلی خداوند است که نوید بخش پگاه روشن پیروزی در افق جهاد امت هاست. دهه فجر هر سال یادآور به ثمرنشستن نهضتی است که با آرمان توحید و عدالت و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، ملتی را به خروش آورد و تاریخ را دگرگون ساخت. دهه فجر، مطلع غزل زیبای پیروزی و قصیده بلیغ و رسای اسلام بود.
انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است. طلیعه رهایی انسانیت از خودکامگی و استبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه ای جز عزت اسلام در سر نداشت.
ملت شریف ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، انقلابی بی بدیل آفرید که در بستر سنت¬های الهی، جلوه ای زیبا از قدرت و عظمت حضرت حق و صلابت و کرامت انسان ها را به نمایش گذاشت که: «إِنَّ اللَّـهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ» (رعد/11)
 22 بهمن ۵۷ حادثه مهم و حیرت انگیزی برای جهانیان بود، حادثه ای که از یک طرف تمام معادلات سیاسی استعمار را در ادامه سلطه و تقسیم استعماری جهان برهم زد و از طرف دیگر یکی از استوارترین رژیم های وابسته را ریشه کن کرد. ۲۲ بهمن یادآور حضور منسجم مردم ایران برای آزادی از زیر سلطه رژیم منحوس پهلوی است . پیروزی انقلاب اسلامی ایران طلوع خورشید خودباوری بود که فروغ نورش موجب دلگرمی و اعتماد به نفس دیگر ملت‌های ستمدیده شد و این اعجاز بزرگ قرن خودنمایی نمود تا دهه فجر تجلی اراده حق تعالی برای تفسیرعملی پیروزی مستضعفین بر مستکبرین باشد.
اینجانب با افتخار و مباهات، فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و یوم الله ۲۲ بهمن را محضر رهبر فرزانه انقلاب ( دامت برکاته)، ملت غیور ایران اسلامی ، خانواده های معظّم شهداء، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و ایثارگران، مجموعه آموزش عالی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) و همچنین مردم متدیّن و ولایت مدار شهرستان بروجرد تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون  ملت ایران را در مسیر پاسداشت این نقطه عطف از تاریخ انقلاب اسلامی ایران در سایه توجّهات حضرت ولیعصر(عج) و پیروی از فرامین حکیمانه مقام معظّم رهبری (مدظلّه العالی) ، از درگاه خداوند سبحان مسئلت می نمایم.

حسن مروتی
رئیس دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره)