1. تقدیر حجه الاسلام والمسلمین مهران ایلخانی مدیر حوزه علمیه ولیعصر(عج) سامن از دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه

11 اسفند، 1399
  2. ولادت با سعادت حضرت علی (ع) امیر مؤمنان و روز پدر مبارک.

06 اسفند، 1399
  3. پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر

06 اسفند، 1399
  4. برگزاری مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره ایده‌های من، با حضور هیئت رییسه محترم دانشگاه و سرکار خانم حسن پور

06 اسفند، 1399
  5. بازدید سرکار خانم دکتر حسن پور، رئیس محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان، از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

06 اسفند، 1399
  6. برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت امیر المؤمنین علی «علیه السلام» با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه

06 اسفند، 1399
  7. پیام تبریک دکتر مهدی کماسی رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت گرامیداشت روز مهندس

05 اسفند، 1399
  8. نتایج نهایی نخستین دوره مسابقه ایده‌های من

03 اسفند، 1399

۲۲ بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مبارک باد.

ارسال شده در تاریخ :22 بهمن، 1399

بیست و دوم  بهمن، یادآور یکی از بزرگترین رخدادهای تاریخی ملت بزرگ ایران است و این روز مبدل به یک روز فراموش ناشدنی و بزرگ برای ایرانیان شده است.در واقع در تمامی فرهنگها و آداب مردمان جهان رایج است که بزرگترین روز تاریخ کشور خود را پاس می دارند، البته بنا به فرهنگ هر کشور، آن روز بزرگ و تاریخی گرامی داشته می شود و نسل به نسل و سینه به سینه، منتقل می شود تا آیندگان قدر آن روز را بدانند. قریب به اکثریت کشورهای جهان، بزرگترین روز تاریخی خود را روز استقلال خود می دانند و برای آن، احترام قابل ملاحظه ای قائل می باشند، ملت ایران اسلامی نیز در روز 22 بهمن سال 1357 موفق شد بر حکومت مستبدانه و شاهنشاهی 2500 ساله ی شاهنشاهی فائق آید و در این روز تصمیم گرفت خود برای آینده اش برنامه ریزی نماید. آری، باور کنیم تا قبل از انقلاب اسلامی، انتخابات آزاد در ایران مفهومی نداشت و رئیس جمهور و وزرا و موکلان مجلس، تمامی انتصابی بودند و مردم حقیقتا در تعیین سرنوشت خود تبدیل به یک هیچ کاره ی تمام عیار شده بودند و به برکت خونهای مظلومان و تلاشهای تمامی اقشار جامعه به رهبری بنیانگذار فقید و بزرگ جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) در 22 بهمن به پیروزی دست یافتند و تصمیم گرفتند خود سرنوشت خود را در زیر لوای اسلام رقم بزنند، پس این روز بزرگ را باید به نیکی و بزرگی پاس بداریم.