1. تقدیر حجه الاسلام والمسلمین مهران ایلخانی مدیر حوزه علمیه ولیعصر(عج) سامن از دکتر حسن مروتی رئیس محترم دانشگاه

11 اسفند، 1399
  2. ولادت با سعادت حضرت علی (ع) امیر مؤمنان و روز پدر مبارک.

06 اسفند، 1399
  3. پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر

06 اسفند، 1399
  4. برگزاری مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره ایده‌های من، با حضور هیئت رییسه محترم دانشگاه و سرکار خانم حسن پور

06 اسفند، 1399
  5. بازدید سرکار خانم دکتر حسن پور، رئیس محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان، از پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشگاه

06 اسفند، 1399
  6. برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت امیر المؤمنین علی «علیه السلام» با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه

06 اسفند، 1399
  7. پیام تبریک دکتر مهدی کماسی رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی به مناسبت گرامیداشت روز مهندس

05 اسفند، 1399
  8. نتایج نهایی نخستین دوره مسابقه ایده‌های من

03 اسفند، 1399

نتایج اولیه نخستین دوره مسابقه ایده‌های من

ارسال شده در تاریخ :26 بهمن، 1399

مرکز کارآفرینی، نوآوری و شکوفایی ​​دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی با هدف حمایت از فرهنگ کارآفرینی و ایده‌پردازی جشنواره و مسابقه ایده‌های من را در انتهای سال ۱۳۹۹ به راه انداخت. در مرحله نخست داوری ده ایده از میان ایده‌های ارسالی به مرحله دوم برای رای‌گیری از جانب کمیته داوران و صاحب‌نظران ارسال شده است. ایده‌های ارسالی علاوه بر برخورداری از مزایای مرکز کارآفرینی، نوآوری و شکوفایی ​​دانشگاه، در صورت کسب امتیاز و آرای لازم در جلسه رای‌گیری و امتیاز دهی از جوایز نقدی جشنواره نیز بهره‌مند می‌شوند.

لیست راه‌یافتگان به مرحله دوم جشنواره به شرح زیر است (اسامی به ترتیب حروف الفبا هستند):

• جناب آقای رضا اسعدی در حوزه سلامت آنلاین
  • جناب آقای حسین پیرحیاتی در حوزه سلامت آنلاین
  • جناب آقای رضا جوانمرد در حوزه آموزش آنلاین
  • جناب آقای محسن رحیمی در حوزه پسماند آنلاین
  • سرکار خانم‌ فاطمه عبابافی (به همراه خانم زینب رضایی) در حوزه گردشگری آنلاین
  • جناب آقای ایمان قبادی در حوزه سلامت آنلاین
  • جناب آقای رضا کاظمی در حوزه گردشگری آنلاین
  • جناب آقای محمد گودرزی  در حوزه سلامت آنلاین
  • سرکار خانم نسیبه محمدی  در حوزه سلامت آنلاین
  • جناب آقای محمد علی ملاعلی کنی  در حوزه سلامت آنلاین
  • جناب آقای امیر مولوی در حوزه آموزش آنلاین
  • جناب آقای سعید نعمتی بیاتانی در حوزه پسماند آنلاین

با سپاس از تک تک شرکت‌کنندگان در جشنواره که با شرکت در آن باعث غنای جشنواره شدند، نتایج داوری ایده‌ها به زودی خدمت تمام عزیزانی که در این جشنواره شرکت نموده‌اند ارسال خواهد شد. همچنین برای تعدادی از شرکت کنندگان با وجود ایده مناسب اما خارج از محورهای جشنواره نیز نامه دعوت به مرکز نوآوری و شکوفایی ارسال خواهد شد تا بتوانند از مزایای این مرکز برای رشد و گسترش ایده خود بهره ببرند. از راه‌یافتگان مرحله دوم می‌توانند با شماره ۴۲۴۶۸۳۲۰-۰۶۶ داخلی ۳۵۴ مرکز کارآفرینی دانشگاه برای دریافت اطلاعات تکمیلی تماس حاصل نمایند.