1. ابقا، جناب آقای صادق ترک به عنوان رئیس اداره امور عمومی و تدارکات دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)

29 فروردین، 1400
  2. پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت گرامیداشت روز ارتش

28 فروردین، 1400
  3. پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)،جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

25 فروردین، 1400
  4. حلول ماه رمضان ماه مهمانی خدا مبارک باد.

24 فروردین، 1400
  5. لغو آزمون پذيرش متقاضيان پروانه كارآموزي وكالت كانونهاي وكلاي دادگستري ايران سال ۱۳۹۹

19 فروردین، 1400
  6. قرائت دعای عهد و آیین آغازین سال ۱۴۰۰ و مراسم دید و بازدید همکاران، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید محترم وکارمندان گرامی

14 فروردین، 1400
  7. پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت بزرگداشت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

12 فروردین، 1400
  8. پیام تبریک رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت نیمه شعبان و ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج)

09 فروردین، 1400

ارسال شده در تاریخ :12 فروردین، 1400

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
 روز جمهوری اسلامی جزء مهم ترین وپربرکت‌ترین وتعیین کننده‌ترین روز‌های تاریخ ماست و انقلاب اسلامی ایران موجب ولادت مولود پربرکتی به نام جمهوری اسلامی شد.
مقام معظّم رهبری (مد ظلّه العالی)

یوم الله ۱۲ فروردین، طلیعۀ استقرار نظام جمهوری اسلامی و سرآغاز حاکمیت مردمسالاری دینی به معنای واقعی کلمه، نظامی متکی برمردم با هندسۀ عمومی جامعۀ اسلامی است. یوم الله ۱۲فروردین، جلوه‌ای از قدرت لایزال الهی و عزم و اراده مصمّم ملت فهیم ایران اسلامی است که با انتخابی تاریخ ساز، جمهوری اسلامی ایران را برپا نمودند. در روز پربرکت  فروردين، نظامي متولد شد که نور اسلام عزيز را، دگر باره، نه فقط در ايران، بلکه در سراسر جهان متجلّي ساخت. یوم الله ۱۲ فروردین نقطۀ عطف مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران و بلکه ملل مظلوم و مستضعف و حق طلبان جهان است. در این روز، ساختار جدید سیاسی و اجتماعی، بر مبنای آرای اکثریت مردم (۹۸/۲ درصد) تثبیت شد و رسما نظام جمهوری اسلامی توسط ملت مسلمان ایران تأیید شد.
 بر اين اساس، اصل "جمهوريت" و "اسلاميت"، اصلي جدايي‌ناپذير در نظام حکومتي ايران است و همه را به اندیشه ای نوین و تأثیرگذار برای ساختن جامعه ای آرمانی امیدوار کرد ، به گونه ای که می توان با مشارکت فعّالانه مردم در همه عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، افق روشن تری، فراروی نسل کنونی و نسل های آینده برای رسیدن به ایرانی سربلند قرار گیرد.
بدون شک نظام جمهوری اسلامی ایران نماد وعده الهی «وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ» (سوره القصص / آیه ۵) و تحقق آرمان بزرگ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید  ولایت عظمی «ارواحنافداه» است» و این مسیر عزت و این راه روشن با هدایت‌های رهبرحکیم و فرزانۀ انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه ای «مدظله العالی» و عزم راسخ و ولایتمداری و همت بلند ملت عزیز ایران تا طلوع خورشید ولایت عظمی «ارواحنافداه» ادامه خواهد یافت.
 ۱۲ فروردین ؛ روز به ثمرنشستن خون شهیدان والامقام ، روز بعثت انقلاب و روز تحقّق آرمان های بلند مردمی بود که در راه انقلاب، زندان ها، تبعیدها، شکنجه ها، سختی ها و محرومیت های زیادی کشیدند و شهادت بهترین فرزندان خود را دیدند. این روز تاریخی، تجلّی مقبولیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پذیرفتن حکومت صالحان و حافظان دین خدا بر این سرزمین بود که با دستان مردم ولایت مدار ایران و رهبری امام امّت به بارنشست.روز جمهوری اسلامی، روز آغاز حکومت دینی به انتخاب مردم و مُهر تاییدی بر مردم سالاری دینی بود و با هر انتخابات در ایران اسلامی، روز جمهوری اسلامی تکرار می شود.
اینجانب ضمن تبریک یوم الله ۱۲ فروردین ماه خدمت مجموعه آموزش عالی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) و همچنین مردم ولایت مدار و شریف شهرستان بروجرد، از درگاه خداوند سبحان آرزومندم که  در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج) ، آرمان های رفيع حضرت امام خمینی(ره) و رهنمودهای حکيمانه رهبر معظم انقلاب(مد ظلّه العالی) ، در سال"۱۴۰۰" که با تدبیر مقام عظمای ولایت و رهبرعظیم الشأن امت اسلام به نام «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» مزیّن شده است، بتوانیم در گام دوم انقلاب اسلامی، با کمک و حمایت ملّت بزرگ ایران، شاهد رشد فزاینده درخت تنومند این انقلاب و برداشتن گام های استوارتری در راه توسعه و پیشرفت ایرانی آباد و سربلند باشیم.

حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)