پیام رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، جناب آقای دکتر حسن مروتی به مناسبت گرامیداشت روز ارتش

ارسال شده در تاریخ :28 فروردین، 1400

بسم الله الرحمن الرحیم
«روز ارتش حقیقتا یک عید است و ما را به یاد مسئولیت های ارتش، آینده ارتش، کارهای بزرگ ارتش، شهدای عالیقدر ارتش، خطّ حسّاس و مهم بازسازی ارتش که امروز همه ما و شما موظفیم آن را تعقیب کنیم می اندازد.»
مقام معظّم رهبری (مد ظلّه العالی)
ارتش جمهوری اسلامی ایران مظهر ایثار، دلیری و شجاعت و آیینه تمام نمای رشادت‌های بزرگ‌مردانی است که شجاعانه جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کنند. آنانی که در طول هشت سال دفاع مقدس با حضور مقتدرانه خود، هر آنچه در توان داشتند برای دفع تجاوز و حفظ حریم دین و میهن به‌کار بستند و نشان دادند که نیروهای کارآمد، پرافتخار و مقتدری هستند که با توکل به خدای متعال و الهام از مکتب شهادت‌طلبانه سیدالشهدا(ع) همواره آماده دفاع از کیان نظام اسلامی هستند.
۲۹ فروردین ماه سرفصل حیات جدید ارتش در صیانت از استقلال و تمامیّت ارضی کشور است و حوادث و رخداد‌های پس از آن به ویژه ۸ سال دفاع مقدس به خوبی نمایانگر نقش‌آفرینی‌های سترگ ارتش انقلابی و غیور در عرصه‌ِ اجرای ماموریت‌های خطیر محوّله بوده است؛ به نحوی که این سازمان نظامی و مقتدر را مفتخر به دریافت مدال «ارتش حزب الله» و «کلمه طیّبه» از سوی، ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) ساخت.
روز ارتش میثاقی دوباره با شهدا است، ۴۸۰۰۰ شهید سرافراز ارتش و ۲۷۰۰۰۰جانباز و هزاران آزاده دلداده و زخم خورده که به دور از هیاهو همه توان خود را در کف اخلاص نهادند و در دفاع از نظام اسلامی همه هستی خویش را نثار نمودند؛ شهدای مظلومی که مایه استحکام ارزشها، پیمودن صراط مستقیم، دفع بیگانگان و بیگانه پرستان، نوسازی و انقلابی سازی ارتش گردیدند و نسل جوان امروز نیروهای مسلح را مدیون خود ساختند. ارتش، سپاه و بسیج یک فرهنگ و جهت گیری جدیدی را به دنیا عرضه کرده اند که الگوی بدیعی در مقابل جهت گیری استعماری و سلطه گرانه بیشتر ارتشهای دنیا است.
ارتشیان امروز، نه تنها در سنگر دفاع از کیان ایران اسلامی خوش درخشیده اند و آیینه تمام نمای اقتدار، ایثار، شجاعت و مصداق بارزی برای «أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» هستند، بلکه با وجود متخصّصانی متعهّد، دستاوردهاي گرانبهايي را در عرصه توانمندي هاي نوين نظامي و دفاعي براي ايران اسلامي به ارمغان آورده اند. قاموس موفقیت ارتش جمهوری اسلامی ایران فراتر از ادبیات صرف نظامی است.
اینجانب ۲۹ فروردین، "روز ارتش جمهوری اسلامی ایران"، خدمت همه دلاورمردان و حماسه‌آفرین نیروهای زمینی، دریایی و هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ، خانواده‌ گرانقدر شهدای ارتش، جانبازان عزیز ، خانواده بزرگ دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) و مردم ولایت مدار و شهیدپرور شهرستان بروجرد  تبریک و تهنيت عرض می نمایم و از خداوند متّعال سربلندی و توفیقات روزافزون آنان را تحت توجّهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و در پرتو رهنمودهای حکيمانه فرماندهی معظّم کل قوا حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای (مدظلّه العالی) مسئلت می‌نمایم.
حسن مروتی
رئیس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)