برگزاری مراسم مجازی، به مناسبت گراميداشت سالروز شهادت استاد شهيد مطهري(ره) و تکريم مقام استاد

ارسال شده در تاریخ :13 اردیبهشت، 1400

همزمان با روز معلم و استاد، مراسم گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری (ره) و تکريم مقام استاد با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه و اعضای هیئت علمی به صورت مجازي برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه، پس از تلاوت قرآن کريم، دکتر گودرزي معاون محترم آموزشي دانشگاه با ایراد سخنانی روز معلم را تبریک گفتند و سپس به ارايه گزارش عملکرد يک ساله در حوزه معاونت آموزشي پرداختند. در ادامه برنامه دکتر شهيدي مدير محترم امور آموزشي و تحصيلات تکميلي و دکتر رضاخاني مدير فناوري دانشگاه، اهم موارد در خصوص يادگيري الکترونيکي بيان نمودند.
سپس دکتر مروتي رئيس محترم دانشگاه، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهيد مطهری(ره) و روز معلم، و همچنين عرض تسليت ايام شهادت مولاي متقيان، قرآن ناطق، یَعسوب‌ُ الدّین حضرت علي (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اعضای هیأت علمی دانشگاه، اظهار نمود:
در حال حاضر يکي از واقعيت هاي عيني در حوزه آموزش عالي، آموزش برخط(آنلاين) مي باشد و ضمن سپاس و قدرداني از همه متوليان حوزه آموزش مجازي در دانشگاه ، رسالت مهم دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) نيز هويت بخشي و ارتقاء شاخص هاي سخت افزاري و نرم افزاري اين مهم است، به گونه اي که اين شرايط به منزله يک فرصت و دورنگري جهت بکارگيري همزمان آموزش مجازي و حضوري در دوران پسا کرونا مي باشد.
ايشان متذکر شدند: يکي از شاخص هاي مهم اثربخشي در حوزه آموزشي، تعريف کارکردهاي پنهان در زمينه فرآيند تعامل با دانشجويان و همکاران مي باشد و با حفظ اصالت هاي رسمي و آشکار آموزشي، آنچه که باعث ارزش آفرینی شخصیت استاد فرزانه، آیت الله مطهری(ره) شده است؛ علاوه بر علم، آثار و تفکر ایشان و اخلاق و منش او می باشد.
در ادامه برنامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر سراقي، مسئول محترم دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، ضمن عرض تسليت ايام ضربت خوردن حضرت علي (ع) و آزروی قبولی طاعات و عبادات، روز معلم و سالروز شهادت بزرگ مرد عرصه علم و ادب، استاد مطهری را به فرهیختگان دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)، تبریک گفتند و در خصوص شاخص هاي مطلوب استادي و معلمي در نهج البلاغه به ايراد سخنراني پرداختند و عنوان کردند: مقبوليت معلمي و محبوبيت معلمي دو ويژگي اصلي استاد موفق در طراز نهج البلاغه مي باشد.
در پايان مراسم دکتر گودرزي معاون محترم آموزشي دانشگاه، اساتيد شايسته تقدير را به تفکيک گروه هاي آموزشي معرفي نمودند.