1. نشست رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه اداری

02 تیر، 1400
  2. برگزاری جشن میلاد علی بن موسی الرضا(ع)، در نماز خانه دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید و کارکنان

01 تیر، 1400
  3. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)

31 خرداد، 1400
  4. میلاد با سعادت امام رضا(ع) مبارک باد.

31 خرداد، 1400
  5. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت روز بسیج اساتید و شهادت دکتر مصطفی چمران

30 خرداد، 1400
  6. تقدیر رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، از حضور حماسی و پرشور خانواده عظیم آموزش عالی شهرستان بروجرد در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

29 خرداد، 1400
  7. برگزاری ترم تابستان سال 1400 دانشگاه حضرت آیت ا... العظمی بروجردی (ره)

26 خرداد، 1400
  8. پیام دعوت رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، جهت حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران و ششمین دوره شوراهای اسلامی

24 خرداد، 1400

نشست رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه آموزش

ارسال شده در تاریخ :05 خرداد، 1400

تغییرات و تحولاتی که در چند دهه اخیر در تمامی شئون علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جوامع بشری پدیدار شده است، بیش‌ازپیش بر اهمیت نقش نظام‌های آموزشی خصوصاً آموزش عالی و دانشگاه‌ها افزوده است.
«مؤسسات آموزش عالی باید نخستین نهادهایی باشند که از مزیت‌ها و امکانات بالقوه فناوری اطلاعات و ارتباطات بهره‌مند می‌شوند، در این راستا باید به ایجاد محیط‌های نوین آموزشی برای هماهنگی با عصر اطلاعات و تبیین نظام‌های مجازی بپردازند».

در همین راستا امروز چهارشنبه مورخ ۵ خرداد ۱۴۰۰ نشست صمیمانه‌ای بین رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه آموزش برگزار گردید.

و در پایان از پرسنل این حوزه تقدیر و تشکر به عمل آمد.