1. نشست رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه اداری

02 تیر، 1400
  2. برگزاری جشن میلاد علی بن موسی الرضا(ع)، در نماز خانه دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید و کارکنان

01 تیر، 1400
  3. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)

31 خرداد، 1400
  4. میلاد با سعادت امام رضا(ع) مبارک باد.

31 خرداد، 1400
  5. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت روز بسیج اساتید و شهادت دکتر مصطفی چمران

30 خرداد، 1400
  6. تقدیر رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، از حضور حماسی و پرشور خانواده عظیم آموزش عالی شهرستان بروجرد در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

29 خرداد، 1400
  7. برگزاری ترم تابستان سال 1400 دانشگاه حضرت آیت ا... العظمی بروجردی (ره)

26 خرداد، 1400
  8. پیام دعوت رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، جهت حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران و ششمین دوره شوراهای اسلامی

24 خرداد، 1400

رحلت امام خمینی(ره) تسلیت باد.

ارسال شده در تاریخ :13 خرداد، 1400

هیچ روزی چون چهاردهم خرداد نبود که در آن توفان مصیبت و عزا، بر این مردم تازیانه غم و اندوه فرود آورد. ایران یک‌دل شد و آن دل در حسرتی گدازنده سوخت و یک چشم شد و آن چشم در مصیبتی عظیم گریست. در آن روز خورشیدی غروب کرد که با طلوع آن هزار چشمه نور در زندگی ملت ایران جوشیده بود. روحی عروج کرد که با نَفَس روح الهی‌اش پیکر ملت را جان بخشیده بود. حنجره‌ای خاموش شد که نَفَس گرمش، سردی و افسردگی از جهان اسلام زدوده بود. لبانی بسته شد که آیات الهی عزت و کرامت را بر مسلمین فروخوانده و افسوس و ذلت را در روح آنان باطل ساخته بود .. خرداد همیشه بار غم بر دوش ما نهاده است. ای روح پر کشیده به بهشت! در سالگرد عروج ملکوتی‌ات، باز همه غم، چنگ بر دل‌هایمان می‌زند. سوگ ارتحال تو، مدینه ایران را به غم و ماتم نشاند و چشمه‌های اشک را از دیدگان خون‌بارِ امّت عاشق، جاری ساخت. آنچه رفت، پیکر پاک و جسد مطهرت بود. آنچه ماند، فکر ناب و اندیشه روشن و خط ماندگارت بود. اماما! روح تو به آسمان‌ها پر کشید، اما راه تو، ای روح خدا! در زمین و میان عاشقان تداوم یافت. پرچمی که برافراشته‌اى، اکنون بر دوش علمداری رشید از نسل حسین فاطمه(س) است. ای امام! ای نگین ِافتاده از انگشتر امت، ای جان ِرفته از پیکر ایران، ای گوهرِ در خاک نهفته، ای پدر فرزندان شهدا، ای سالار بسیجیان عاشق! چگونه مرگ تو باور کردنی است، ای حیات‌بخش اسلام و ایران؟ حسینیه جماران از تو خالی است، اما سینه هر یک از ما حسینیه‌ای است پر از شیون عزا و لبریز از سوگ غم. اکنون گرچه صدای تو خاموش است، دل‌های ما محشری پر غوغا از کلام عطرآگین توست. و گوش تاریخ از پیام‌های سنگین تو سرشار است. امام رفت و بار غم برای همیشه بر دلمان نهاده، اما... راهش ادامه یافت.