1. نشست رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن مروتی با پرسنل حوزه اداری

02 تیر، 1400
  2. برگزاری جشن میلاد علی بن موسی الرضا(ع)، در نماز خانه دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه، اساتید و کارکنان

01 تیر، 1400
  3. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)

31 خرداد، 1400
  4. میلاد با سعادت امام رضا(ع) مبارک باد.

31 خرداد، 1400
  5. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت روز بسیج اساتید و شهادت دکتر مصطفی چمران

30 خرداد، 1400
  6. تقدیر رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، از حضور حماسی و پرشور خانواده عظیم آموزش عالی شهرستان بروجرد در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

29 خرداد، 1400
  7. برگزاری ترم تابستان سال 1400 دانشگاه حضرت آیت ا... العظمی بروجردی (ره)

26 خرداد، 1400
  8. پیام دعوت رئیس محترم دانشگاه، دکتر حسن مروتی، جهت حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران و ششمین دوره شوراهای اسلامی

24 خرداد، 1400

بیست و چهارمین دوره ازدواج دانشجویی " طرح همسفر تا بهشت "

ارسال شده در تاریخ :18 خرداد، 1400

سرپرست مدیریت خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی رهبری گفت: ثبت نام ازدواج دانشجویی تا ۳۱ شهریور  ۱۴۰۰ ادامه دارد و تا کنون حدود ۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.

حجت‌الاسلام سید محمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ثبت نام ازدواج دانشجویی به صورت آزمایشی شروع شده است و پذیرش زوج‌های دانشجو در مشهد مقدس در دهه کرامت آغاز می‌شود، در حال حاضر در انتظار تصمیم ستاد ملی مقابله با  کرونا هستیم تا تاریخ دقیق را اعلام کنیم.

سرپرست مدیریت خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها افزود: اعزام زوج‌های دانشجو به مشهد مقدس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تعداد زوج‌های دانشجوی کمتر و امکانات آموزشی اختصاصی در داخل واحدهای هتل صورت خواهد گرفت تا افراد از نظر مسائل بهداشتی دچار مشکل نشوند.

ثبت نام از طریق سایت  ezdevaj.nahad.ir انجام میگیرد .
جهت اطلاعات بیشتر با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از طریق تلفن یا اینستاگرام(nahad_abru@) در ارتباط باشید.