1. پيام تسليت رئيس محترم دانشگاه، جناب آقاي دکتر حسن مروتي، به مناسبت درگذشت استاد فرزانه حجت الاسلام والمسلمين دکتر عبدالرضا زاهدي

07 مرداد، 1400
  2. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت عید غدیر خم

06 مرداد، 1400
  3. عید سعید غدیر خم مبارک باد.

06 مرداد، 1400
  4. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده فنی و مهندسی و تقدیر از مدیران گروه های آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  5. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم انسانی و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  6. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم پایه و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  7. انتصاب آقای دکتر عباس زیوری به عنوان معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مرضیه بیرانوند

29 تیر، 1400
  8. انتصاب خانم دکتر منیژه گودرزی به عنوان معاون آموزشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مهدیه چگنی

29 تیر، 1400

پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت روز بسیج اساتید و شهادت دکتر مصطفی چمران

ارسال شده در تاریخ :30 خرداد، 1400

«بسم ربّ الشهداء و الصدیقین»

"ما اگر از چمران تجلیل می کنیم در واقع از اسلام و شیوه های اسلامی تجلیل می کنیم، شهید چمران جزو عناصر بسیار برجسته‏ى ما بود که داراى ابعاد مختلف علمى، جهادى و عرفانى بود. در دانشگاه پرورش انسانِ در تراز شهید چمران لازم است".                                                         مقام معظم رهبری(مدظلّه العالي)

بسیج شجره طیبه و یادگار ارزشمند حضرت امام(ره) است که بر مبنای بصیرت انقلابی، اخلاص و ایثار بنا شده است. سی و یکم خردادماه سالروز شهادت یکی از اسوه‌های بسیجی عصر ما شهید بزرگوار دکتر مصطفی چمران،  به نام روز بسیج اساتید مزین شده است.
بسیج یک جریان ریشه دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله های افتخار، آخرین پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش بسیار موثر خود را ایفا نموده است.
بسط و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی، کمک به ایجاد زمینه مناسب برای تلاش علمی و پژوهشی و ارتقای معرفت و آگاهی دینی باید از اهداف بسیج اساتید باشد.
۴۰ سال از پرواز عارفانه و جاوداني شهادت استاد فرهیخته شهید دکتر مصطفی چمران مي‌گذرد،انگار میدان «دهلاویه»، همان پلکانِ عروج اوست؛ جایگاهی که از آن جا بتوان دست به حَبلُ المتین عاشورا زد! کربلایی شد و مصداق آیه: «وَ لا تَحسَبَنَ الذّین قُتِلوا فی سبیلِ اللّه اَمواتا، بَلْ احیاءٌ عِندَ رَبِهم یرزُقُون».
روزهاي پرتكاپو، تلاش‌هاي صادقانه همراه با تركيبي از علم و عمل و بي‌اعتنا به پيرايه‌هاي دنيوي به رغم امكان برخورداري از همه آن‌ها توسط شهيد چمران فراموش‌شدني نيست، به حق وي استادي بود كه علم، عمل و اخلاق همراه با بصيرت و بردباري كه ويژگي بسيجي بودن است را با اين مقام تركيب كرد. شهید دکتر مصطفی چمران نمونه واقعی از یک شخصیت علمی بسیجی با افکاری انقلابی بود که فرهنگ فداکاری و ایثار را به فعلیت رساند. او به این یقین رسیده بود که بسیج حرکتی برآمده از هویت و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی و نمونه عالی درک معنوی و غیرت ملت ایران برای دفاع از شرف و عزت این سرزمین می باشد.
 او به عنوان دانشمندی مومن و انقلابی که خود را مخلصانه و متعهدانه در خدمت اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داد، اسوه و نمونه انسان متعهد دانشگاهی برای پیشبرد اهداف نظام مقدس اسلامی بوده است. اساتید بسیجی به تاسی از آن استاد شهید بزرگوار همواره در راستای اعتلای انقلاب اسلامی تلاش نموده‌اند. اساتید بسیجی به عنوان پرچم داران تفکر ناب انقلابی در دانشگاه‌ها، منویات رهبر معظم انقلاب(دامت برکاته) را بهترین راهبرد برای تعیین اولویت‌های فعالیت خود می‌دانند و باور دارند با اتکاء به خداوند متعال و هم‌افزایی توان و همت همه اساتید و نخبگان دانشگاهی و با نصب‌العین قرار دادن فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله تعالی) با رویکرد حل المسائلی، دستاوردهای بی‌بدیلی در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فناوری کسب خواهند نمود و کشور را به قله کمال و تعالی خواهند رساند.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز عروج ملکوتی و غرور آفرين شهادت استاد والامقام دکتر شهيد مصطفی چمران، روز بسیج اساتید را به محضر رهبر فرزانه انقلاب (مد ظلّه العالی)،جامعه دانشگاهي به ويژه اساتيد بسيجي دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) همچنين خانواده معزّز شهداء، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس شهرستان بروجرد و آحاد بسیجیان غیرتمند و با بصیرت ایران اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متّعال سربلندی همه اساتید بسیجی را در پاسداری و صیانت از نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران در سایه توجّهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای خردمندانه و حکيمانه رهبر معظّم انقلاب(دامت برکاته) ،مسئلت می نمایم.

حسن مروتي
رئيس دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)