1. پيام تسليت رئيس محترم دانشگاه، جناب آقاي دکتر حسن مروتي، به مناسبت درگذشت استاد فرزانه حجت الاسلام والمسلمين دکتر عبدالرضا زاهدي

07 مرداد، 1400
  2. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت عید غدیر خم

06 مرداد، 1400
  3. عید سعید غدیر خم مبارک باد.

06 مرداد، 1400
  4. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده فنی و مهندسی و تقدیر از مدیران گروه های آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  5. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم انسانی و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  6. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم پایه و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  7. انتصاب آقای دکتر عباس زیوری به عنوان معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مرضیه بیرانوند

29 تیر، 1400
  8. انتصاب خانم دکتر منیژه گودرزی به عنوان معاون آموزشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مهدیه چگنی

29 تیر، 1400

میلاد با سعادت امام رضا(ع) مبارک باد.

ارسال شده در تاریخ :31 خرداد، 1400

بازمسیحا نفسی آمد. آمدی و تمام عطرها به دنبالت. عطر سیب ،یاس،محمدی،وعطری از بهشت.وقتی به حرمت می روم، از دست صیاد روزگار آهو صفت می دوم و خود را به آغوشی می اندازم مهربانتر از آغوش مادر و از آنجا بوی خدا می آید،بوی علی ،بوی زهرا،حسن و بوی سیب،بوی حبیبم حسین .که آنجا فرشته صفتی به جسم خالیم روحی تازه بخشد.که کوله بار دردهایم را لحظه ای بر زمین بگذارم و نفسی تازه کنم.می آیم با کوله بارم تابگویمت که تمام دار وندارم همین است.ای امیدم میلاد توست.شاید بتوانم در این ساعت دردهایم را فراموش کنم.وقتی قدمگاهت را بیاد می آورم،احساس غرور می کنم که بوسه بر جای پای پسر زهرا می زنم.پایی که آرزو می کردم ،ای کاش روی چشمانم می گذاشتی تا لایق دیدن روی مهدی شود.آن خاک را چون مرهمی به چشمانم می کشم که از گریه انتظاربه دیدگان یعقوب شبیه شدهکبوتران حرمت هر کدام برگیست از کتاب کرمت .که پر کشان از بالای سرم می روند و  با زبان بی زبانیشان با من رازها می گویند و  به من می گویند:ما بهشت خود را یافتیم.تو فکری به حال خود کن.رضا جان از بچگی با کرمت آشنایم.آن زمانیکه پدر مرا بلند می کرد و روی شانه اش می نشاند تا بوسه بر صدفی بزنم که دردانه مروارید جسمت در آن آرمیده.و من با تمام شور و شوقم بوسه ای معصومانه بر ضریحت می زدم.رضا جان پاک،ساده،عاشقانه می گویم:با آمدنت روی تمام آبرومندان عشق را سفید کردی و با رفتنت دیدگان عشق تاریک و سرد شده.