1. پيام تسليت رئيس محترم دانشگاه، جناب آقاي دکتر حسن مروتي، به مناسبت درگذشت استاد فرزانه حجت الاسلام والمسلمين دکتر عبدالرضا زاهدي

07 مرداد، 1400
  2. پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، به مناسبت عید غدیر خم

06 مرداد، 1400
  3. عید سعید غدیر خم مبارک باد.

06 مرداد، 1400
  4. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده فنی و مهندسی و تقدیر از مدیران گروه های آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  5. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم انسانی و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  6. صدور احکام انتصاب و ابقاء مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم پایه و تقدیر از مدیران گروه آموزشی قبلی

29 تیر، 1400
  7. انتصاب آقای دکتر عباس زیوری به عنوان معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مرضیه بیرانوند

29 تیر، 1400
  8. انتصاب خانم دکتر منیژه گودرزی به عنوان معاون آموزشی دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی، و تقدیر از خانم دکتر مهدیه چگنی

29 تیر، 1400

پیام تبریک دکتر حسن مروتی، رئیس محترم دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)

ارسال شده در تاریخ :31 خرداد، 1400

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

زندگی امام رضا برای ما درس است، از زندگی او باید درس بگیریم؛ زندگی او برای ما یک پیامی دارد، آن پیام چیست؟ من آن پیام را در یک کلمه خلاصه می کنم. بدانید پیام زندگی پرماجرای علی بن موسی الرضا (ع) به ما عبارت است از مبارزه دائمی خستگی ناپذیر. (مقام معظّم رهبري) (مدظلّه العالي) امشب، از زمین مدینه خوشه های طهارت می روید و از دیده ستارگانش، عفت پارسایانه.مدینه، شاهد رحمانی ترین شب خداوند است. امشب تمام ارواح خجسته و جان های وارسته، به طواف پردیس مصفای کاظمیه می شتابند. این بشارت قدوم ثامن آل رسول است که سماواتیان را به وجد آورده و شادمانی را به میهمانی چشمان ملائک برده است. یازدهم ذی القعده مصادف است با طلوع خورشید درخشان خاوران، حضرت ثامن الحجج (ع) که حرم امن و با صفایش پناهگاه دلشکستگان و درماندگان غریب است.اينك، خورشيد دين از خاك خراسان مي‌تابد. "اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏" مشهدالرضا(ع)، شهري كه قلب تمام عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت براي آن مي‌تپد، شهري كه ميزبان حرم باصفاي امام مهرباني ها شده و پناهگاه نيازمندان و دلشكستگاني است كه چشم در گرو كرم علي بن موسي الرضا دارند. اینجا خاکی است که وسعت صد افلاک در برابرش بهایی ندارد، زمینی است که قرن‌های دیرینه میزبان وجودی بزرگوار و باعظمت است؛ وجودی که تا بوده، سرچشمه‌ پاک مهر و لطف و عطوفت بوده است. اينك، ميلاد «علي بن موسي الرضاعليه السلام» است. آن روز که این وجود مبارک به دنیا آمد، نسیمی از نور، زمین را از عطر میلادش روشن ساخت، عرشیان و فرشتگان مقدم مُنوّرش را گلباران کردند، آسمان شادمان و آیینه بندان و زمین زیر چتر خورشیدی در انتظار در آغوش کشیدن مردی از تبار رسول اکرم(ص) پر تپش شده بود و آن روز خجسته نه تنها مدینه، حجاز که جهان اسلام مواج از شفافی عشق شده و آسمان نورافشان گردید. لحظه ها بر قدوم این وجود مبارک کرنش نمودند. می آید، تا عاشقان ولایت را پناه گاهی از نور و امید باشد و ناممکن های روزگار را نام مشکل گشایش، ممکن سازد. سلام بر خورشید آسمان فقاهت و عالم آل رسالت؛سلام بر علی بن موسی الرضا(ع) که دل های شیدا، به عشق نوشیدن شراب طهور قرب، از جام زیارتش، لحظه شماری می کنند.رأفت و مهربانی، از قلب آسمانی اش سرچشمه می گیرد و بزرگی و بی کرانگی، در امتداد وجود الهي اش جریان دارد.ستاره ای که کهکشان علوم را مجذوب عظمت خویش کرده است و مدعیان فقه و کلام و شریعت را متحیر حکمت بالغه اش.آینه داری که کرامت و بزرگواری اش، تجلی گر اوصاف پاک الهی است. مضجع شریف امام رضا (ع) همچون نگینی درخشان بر خاک ایران عزیز می درخشد که مدال افتخار ساکنین این سرزمین در پیروی از ائمه اطهار است. گویی وجود مبارکش سهم ایران از بهشت اولیاء الله است. اینجانب فرا رسيدن یازدهم ذیعقده، میلاد فرخنده و پرنور هشتمین حجّت خدا ، آفتاب عالمتاب سرزمین ایران و نگین خراسان، شمس‌الشموس، آیت حق؛ حضرت علی بن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) را خدمت تمامی رهپویان طریق پرافتخار عصمت و طهارت و عاشقان و دوستداران واقعی و راستین ائمه معصومین ، مجموعه آموزش عالي کشور خصوصا خانواده بزرگ دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي (ره) و همچنين مردم شريف و متديّن شهرستان بروجرد تبریک و تهنيت عرض نموده و از خداوند منّان برای همگان توفیق کسب فیض و بهره مندی بیش از پیش از دریای فضائل و کرامات این سرچشمه زلال رحمت الهی را مسالت دارم.

حسن مروّتي

رئيس دانشگاه آيت الله العظمي بروجردي(ره)